ЛАБОРАТОРИЈА ЗА ИНОВАЦИИ НА LAND ROVER

ЛАБОРАТОРИЈА ЗА ИНОВАЦИИ НА САЕМОТ ЗА АВТОМОБИЛИ ВО ПАРИЗ

ДИЗАЈН СО АЛУМИНИУМ

Land Rover создаде револуционерен начин за изработка на возила од алуминиум - начин на којшто се создава шасија што е со значително помала тежина, појака и покрута од соодветната шасија од челик. Алуминиумот го прави возилото одлично за друмско возење, а крутоста обезбедува водечка во класата способност за теренско возење.

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ФИЛМОТ
yt:kWSU0e5DA9M
МОТОРИТЕ INGENIUM

Во Land Rover развиваат нова палета на 4-цилиндрични бензински мотори*, со моќност до 300PS. Овие бензински мотори ќе понудат потрошувачка на гориво што е за 15% помала во однос на моторите од претходната генерација, додека новиот 4-цилиндричен дизел мотор со двоен турбо полнач ќе располага со извонредни перформанси, моќност од 240PS и вртежен момент од 500Nm.

*Достапноста на бензинските мотори Ingenium ќе биде предмет на дополнителна најава.

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ФИЛМОВИТЕ
yt:1U7piGMIcdM
ТЕХНОЛОГИИ ЗА ПОМОШ НА ВОЗАЧОТ

Возилата на Land Rover имаат пакет од напредни технологии што ќе ви помогнат при патувањето. Во иднина, нашите возила ќе понудат уште поголеми придобивки во однос на безбедноста, удобноста и комфорот. Ова ќе биде изводливо затоа што нашата најсовремена технологија ќе му овозможи на возилото да гледа уште повеќе.

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ФИЛМОВИТЕ
yt:15q0JegBu1w
ЛАБОРАТОРИЈА ЗА ИНОВАЦИИ НА САЕМОТ ЗА АВТОМОБИЛИ ВО ФРАНКФУРТ
ЛАБОРАТОРИЈА ЗА ИНОВАЦИИ НА LAND ROVER

Лабораторијата за иновации ги оживува иновациите што ги нуди Land Rover. Од перформанси и способност до системи за информации и забава, како и поврзливост.

ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА
Откријте повеќе за возилата на Land Rover
КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ
Продискутирајте за InControl со продавачот што е најблиску до вас
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
Искористете го конфигураторот за да го создадете вашето совршено возило
ПРОНАЈДЕТЕ ПРОДАВАЧ
Побарајте продавач на Land Rover близу вас