RANGE ROVER VELAR

ДИЗАЈНИРАН И ИЗРАБОТЕН ВО ОБЕДИНЕТОТО КРАЛСТВО
Достапни возила: 1
Range Rover Velar
DYNAMIC SE D200 Diesel Mild Hybrid 1997cc 2024
2024 new  Range Rover Velar Zadar Grey D200 Diesel Mild Hybrid DYNAMIC SE
Километри
km
Мотор
Дизел hev
Моќност
204 kw
Цена
112,500 €
119,500 €
Авангарден, со внимателно избрани и префинети елементи; дизајнот на Range Rover Velar е интересен и привлечен.
Range Rover Velar Sophisticated Elegance
„Засолниште со волан“​
VANITY FAIR ES
Range Rover Velar Sophisticated Elegance

ПИОНЕРСКИ ИНОВАЦИИ

Хибридна технологија за погонски систем, унапреден со најновите карактеристики за луксуз и целосно поврзан систем за информации и забава. Range Rover Velar ја симболизира нашата визија за иднината со бескомпромисен пристап кон иновациите.

Range Rover Velar Pioneering Innovation

ЕЛЕКТРИФИЦИРАНИ ПЕРФОРМАНСИ

Со докажана автономија до 65km во режимот за целосно електрично возило**, плаг-ин електричниот хибрид (PHEV) нуди ефикасно и едноставно возење и способност за полнење од 0 до 80 проценти за 30 минути со брзо полнење со еднонасочна струја DC.

Range Rover Velar Electrified Performance

ИНСПИРАЦИЈА

Истражете го Velar преку нашата колекција на внимателно избрани возила.​

Range Rover Velar Inspiration

ВРВЕН ЛУКСУЗ

На врвот: олицетворението на луксуз.

ИЗБОР НА МОДЕЛИ

Изберете некој од четирите уникатни модели за да го започнете Вашето патување.

RANGE ROVER VELAR AUTOBIOGRAPHY

Непогрешлив израз на софистицирана елеганција.
ДИЗАЈНИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ

ИСТРАЖЕТЕ ГО RANGE ROVER VELAR

РЕДУКТИВЕН ДИЗАЈН

РЕДУКТИВЕН ДИЗАЈН

Одраз на современоста. Одушевува со својата едноставност.
НАПРЕДНИ ТЕХНОЛОГИИ

НАПРЕДНИ ТЕХНОЛОГИИ

Технологија којашто влева самодоверба го издига на повисоко ниво секое возење.
СОВРЕМЕН ЛУКСУЗ

СОВРЕМЕН ЛУКСУЗ

Унапредениот комфор ја зголемува префинетоста на Range Rover.
ЕЛЕКТРИФИЦИРАНИ ПЕРФОРМАНСИ

ЕЛЕКТРИФИЦИРАНИ ПЕРФОРМАНСИ

Пријатна динамика во возењето и неодоливо пространство од можности.

**Погледнете ги WLTP вредностите

Наведените вредности се според официјалните тестови на производителот во согласност со прописите на ЕУ со целосно наполнета батерија. Овие вредности служат само за споредба. Во реалност овие вредности можат да се разликуваат. Вредностите за емисијата на CO2, потрошувачката на гориво, потрошувачката на енергија и автономијата можат да варираат во зависност од неколку фактори како што се стилот на возење, условите на околината, товарот, вградените тркала, вградените додатоци, актуелната патека и состојбата на батеријата. Вредностите за автономијата се базираат на сериско возило по стандардизирана патека.

Времето потребно за полнење на батеријата зависи од многу фактори, вклучувајќи ги но не ограничувајќи се на следните фактори: староста, состојбата, температурата и постоечкото енергетско ниво на батеријата; опремата што се користи и времетраењето на полнењето.

Meridian е регистрирана трговска марка на Meridian Audio Ltd. Trifield и уредот three fields е трговска марка на Trifield Productions Ltd.

Имајте во предвид дека стандардните карактеристики може да бидат заменети кога избирате алтернативно ниво на опрема. Исто така, стандардните карактеристики може да се разликуваат во зависност од варијантата на моторот и трансмисијата.

Опционалните карактеристики и нивната достапност можат да се разликуваат според спецификацијата на возилото (модел и погонски систем) или пак бараат инсталирање на друга опрема за да можат да се вградат. За подетални информации контактирајте со Вашиот локален продавач или конфигурирајте го Вашето возило онлајн.

Возачите треба да ги користат функциите-во-автомобил само кога тоа е безбедно. Возачите мораат да бидат сигурни дека имаат целосна контрола над возилото за сето време.

Карактеристиките на Pivi и InControl, услугите од трети страни, опциите и нивната достапност и понатаму се во зависност од пазарот – проверете кај Вашиот продавач на Land Rover за нивната достапност и целосните услови за користење на локалниот пазар. Одредени функции доаѓаат со претплата што ќе бара подоцнежно обновување по почетниот услов за којшто Ве советувал Вашиот продавач. Не може да се гарантира поврзливост со мобилната мрежа на секоја локација. Информациите и сликите што се прикажани во однос на InControl технологијата, вклучувајќи екрани или секвенци, се предмет на ажурирања на софтверот, контрола на верзијата и други системски/визуелни измени во зависност од избраните опции.