ПРЕЗЕМАЊЕ И ИСПОРАКА

Вашето време е највредното нешто. Со нашата програма Преземање и испорака грижата за Вашето возило никогаш не била поедноставна.
<!--td {border: 1px solid #cccccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->ОДРЖУВАЊЕТО МОЖЕ ДА ЗАПОЧНЕ ПРЕД ВАШАТА ВРАТА

ОДРЖУВАЊЕТО МОЖЕ ДА ЗАПОЧНЕ ПРЕД ВАШАТА ВРАТА

Уживајте во Вашето време и бидете безгрижни. Нашите експерти се грижат за Вашиот автомобил.
<!--td {border: 1px solid #cccccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->УСЛУГА ЗА ВАС ВО ДВАТА ПРАВЦИ

УСЛУГА ЗА ВАС ВО ДВАТА ПРАВЦИ

Ќе го преземеме Вашето возило и ќе Ви го вратиме на адресата што ќе ја наведете. Услугата е бесплатна за клиенти на оддалеченост 30км од сервисот