ИСТРАЖЕТЕ ГО DISCOVERY

За сите семејства и прилики.

Ultimate versality
 БЕСКОМПРОМИСЕН КОМФОР 

 БЕСКОМПРОМИСЕН КОМФОР 

Истражувајте насекаде и земете го секого. Со 7 седишта со нормална димензија, секој може да патува комфорно.
СУПЕРИОРЕН ПРОСТОР ЗА СКЛАДИРАЊЕ 

СУПЕРИОРЕН ПРОСТОР ЗА СКЛАДИРАЊЕ 

Натоварете и тргнете со изобилство од паметни решенија за складирање насекаде низ возилото.
НЕСПОРЕДЛИВА ЗАШТИТА

НЕСПОРЕДЛИВА ЗАШТИТА

Загарантирана авантура благодарејќи им на петте ISOFIX точки, осумте воздушни перничиња и петте ѕвездички според Euro NCAP тестовите за безбедност на Discovery.

ВООЧЛИВ СТИЛ НА DISCOVERY

Discovery L462 24MY
КЛИКНЕТЕ ЗА КОМУНИКАЦИЈА

ВЛЕЗЕТЕ ВО АВАНТУРА


Откако ќе пристигнете на Вашата дестинација страничните скали на отворање го олеснуваат влегувањето и излегувањето од возилото и пристапот до багажникот на покривот.
Distinctly Discovery
Distinctly Discovery

ВКЛУЧЕТЕ ГИ УРЕДИТЕ

Безжично полнење1 е достапно на предните седишта, како и USB-C порти во секој ред.
ДИЗАЈНИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ

ВЛЕЧЕЊЕ


Discovery има извонреден капацитет за влечење, до 3.500 kg. Оваа способност се комбинира со палета од системи за помош при влечење, вклучувајќи го Напредниот систем за помош при влечење, така што можете сигурно да влечете сè, од приколки за коњи до караван приколки.
ДИЗАЈНИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ

PIVI PRO

Бидете поврзан и информиран преку Pivi Pro, нашиот најинтуитивен систем за информации и забава досега, каде што информацијата е само на два допира од Вас.

DRIVER ASSISTANCE

Choose from a range of features designed to make driving and parking simpler. You can access Driver Assistance Mode directly through the updated steering wheel.

ПОВРЗАНО ВОЗЕЊЕ

Бидете поврзани со пакетот Online со функцијата План за податоци. Се нудат повеќе поврзани услуги преку вградената СИМ картичка, со пристап до медиуми за проследување и временска прогноза.

БЕЗЖИЧНО ПОЛНЕЊЕ

Уредот за безжично полнење и безжична поврзливост Ви овозможува да полните компатибилни паметни телефони и да го минимизирате нередот во кабината. Опционалниот засилувач на телефонскиот сигнал може да го подобри квалитетот на повикот.

СИСТЕМ ЗА ПРОЧИСТУВАЊЕ НА ВОЗДУХОТ ВО КАБИНАТА

На прво место го става Вашето здравје со опционалниот nanoeTM X систем за јонизација, со филтерот за PM2.5 честички што е дизајниран да ги филтрира фините честички, вклучувајќи ги алергените во воздухот како прашина и полен.

ЕФИКАСНИ ПЕРФОРМАНСИ

МОТОРИ
ДИНАМИКА НА ВОЗЕЊЕ
ЕЛЕКТРОНСКО ВОЗДУШНО ПОТПИРАЊЕ
ТРАНСМИСИЈА СО ДВА СТЕПЕНИ НА ПРЕНОС

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА ПО МЕРКА

ПРОДОЛЖЕТЕ ДА ИСТРАЖУВАТЕ

МОДЕЛИ И СПЕЦИФИКАЦИИ

МОДЕЛИ И СПЕЦИФИКАЦИИ

View the full model range and specifications.
ПРЕГЛЕД

ПРЕГЛЕД

Со Discovery ја враќате авантурата назад на мапата.