LAND ROVER REBORN

ВОЗИЛА НА LAND ROVER ОД СЕРИЈАТА I ОБНОВЕНИ ВО НИВНИОТ ПОРАНЕШЕН СЈАЈ. ИМАЈТЕ ДЕЛ ОД ИСТОРИЈАТА.

СЕРИЈА I, ГЛАВА II

Уште од првиот ден нашите возила помогнаа во мапирањето на светот, откривајќи територии за коишто никој не знаел дека постојат. Land Rover Reborn ви ја дава шансата да бидете сопственик на еден од нашите оригинални истражувачи - целосно обновениот Land Rover од серијата I.


Ги надминуваме границите за да ги обновиме возилата од оригиналната серија I, внимателно бирани ширум светот за нивна автентичност. Секое класик возило доаѓа со 12-месечна гаранција - и дел од историјата.

ЗАСЕКОГАШ МЛАД: ПРИКАЗНАТА ЗА „CAR ZERO (НУЛТИОТ АВТОМОБИЛ)“

По добриот живот во Квинсленд, нашето изложбено возило, со прекар „Car Zero (нултиот автомобил)“, се врати дома во Солихал. Поголемиот дел од својот живот го мина работејќи на фарма и разбирливо е зошто е во толку лоша состојба. Но духот на серијата I никогаш нема да за`рѓа. Го обновивме „Car zero“ и му го вративме неговиот оригинален сјај, со помош на оригинални техники и сите оригинални процеси за да бидеме сигурни дека приказната за Серијата I е далеку од крајот - приказната само што започна.

Land Rover Reborn им дава шанса на нашите клиенти да бидат сопственици на дел од автомобилската историја - целосно фабрички обновен Land Rover од серијата I.

ТИМ ХАНИГ
ДИРЕКТОР ВО JAGUAR LAND ROVER CLASSIC

ПРЕД И ПОТОА

РЕКЛАМИРАЊЕ НА REBORN

Не ги оживеавме само оригиналните возила од Серијата I.

ИМАЈТЕ ДЕЛ ОД ИСТОРИЈАТА

Ако би сакале да ја напишете следната глава од Series I Reborn, јавете се и член од нашиот тим со задоволство ќе ви помогне. Од друга страна, напишете ни неколку зборови и ќе ви се јавиме кога вам ви одговара.

+44(0) 203 601 1255