ПОНУДИ И ФИНАНСИИ

ТЕКОВНИ ПОНУДИ

RANGE ROVER VELAR

RANGE ROVER VELAR

RANGE ROVER VELAR
СО ФИНАНСИРАЊЕ НА 3 ГОДИШНИ РАТИ
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
НОВИОТ DEFENDER

НОВИОТ DEFENDER

НОВИОТ DEFENDER
СО БОГАТИ ПАКЕТИ ОПРЕМА И ЛИЗИНГ НА 3 ГОДИШНИ РАТИ
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
RANGE ROVER EVOQUE

RANGE ROVER EVOQUE

RANGE ROVER EVOQUE
СО ФИНАНСИРАЊЕ НА 3 ГОДИШНИ РАТИ
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

СПЕЦИЈАЛНИ УСЛОВИ ЗА ФИНАНСИРАЊЕ

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

ПОНУДИ ЗА СЕРВИС

ЗА ВОЗИЛА ОД 3-5 ГОДИНИ ВИ НУДИМЕ:
• 15 % попуст на работна рака
• 5 % попуст на резервни делови

ЗА ВОЗИЛА ПОСТАРИ ОД 5 ГОДИНИ
ВИ НУДИМЕ:
• 25 % попуст на работна рака
• 10 % попуст на резервни делови