DISCOVERY

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА
DISCOVERY

ОПЦИИ ЗА НАДВОРЕШНОСТА

Персонализирајте го Вашиот Discovery со бројните достапни тркала, бои и опции за покривот.

Сива Charente

ОПЦИИ ЗА БОИ

Издвојте се од останатите или претопете се со природата преку нашата понуда на бои.

Не се прикажани сите опции
ОПЦИИ ЗА ТРКАЛАТА

ОПЦИИ ЗА ТРКАЛАТА

И за друмско и за теренско возење, разгледајте ги и изберете некои од понудените тркала, од 19 до 22 инчи.
ОПЦИИ ЗА ПОКРИВОТ

ОПЦИИ ЗА ПОКРИВОТ

Бидете во контакт со околината со фиксен или лизгачки панорамски покрив. Или, истакнете се со покривот во црната контрастна боја Narvik.

ДОДАТОЦИ

Стилски, цврсти и практични: персонализирајте го Вашиот Discovery уште повеќе со понудените додатоци за надворешноста и внатрешноста.

FOR THE FAMILY
 FOR PEACE OF MIND
 FOR FOUR-LEGGED FRIENDS

ПРОДОЛЖЕТЕ ДА ИСТРАЖУВАТЕ

ИСТРАЖЕТЕ ГО DISCOVERY

ИСТРАЖЕТЕ ГО DISCOVERY

Најсестраниот SUV со 7 седишта.
МОДЕЛИ НА DISCOVERY

МОДЕЛИ НА DISCOVERY

Погледнете ја целата серија на модели.