Land Rover Adventure Travel


ИЗВОНРЕДНИ ПАТУВАЊА ПОВТОРНО СОЗДАДЕНИ

СУПСАХАРСКА АФРИКА

Поминете преку највозбудливите пустински пејсажи и уживајте во глетката на типичниот животински свет со нашите спектакуларни аранжмани за Намибија и Боцвана.
ИСТРАЖЕТЕ ГИ АВАНТУРИТЕ ВО АФРИКА

КАТАЛОНИЈА

Доживејте незаборавна 3-дневна екскурзија возејќи Range Rover преку чудесните планини на Каталонија.
ИСТРАЖЕТЕ ГО ПАТУВАЊЕТО СО RANGE ROVER ВО КАТАЛОНИЈА

ДОБРИТЕ ВЕСТИ БРЗО СЕ ШИРАТ

Пријавете се за да добивате новитети во врска со програмата Adventure Travel, вклучувајќи нови дестинации и достапност.
ДОБРИТЕ ВЕСТИ БРЗО СЕ ШИРАТ

Во врска со условите за користење посетете ја веб-локацијата landrover.com
Важна забелешка
Сликите што се прикажани тука се само за илустрација, а доколку постојат какви било нејаснотии во врска со програмата, тогаш пишаниот план на патување ќе се смета за поточна интерпретација на патувањето. Го задржуваме правото за промена на патеката и/или замена на туроператорот со слични алтернативи.