DEFENDER 110

СПАКУВАЈТЕ СЕ, ЗАМИНЕТЕ НЕКАДЕ
Секогаш спремен за истражување, со импресивен багажен простор и опцијата со седум седишта.

ДИЗАЈНИРАН СО ЦЕЛ

Авантурата чека на Вас. Понесете сѐ што Ви треба за да ја најдете со Defender 110.

ПИОНЕРСКИ ИНОВАЦИИ

Истражувајте со доверба. Иновативните технологии за камера се комбинираат со нашиот најнов систем за информации и забава за да се добие непречен поглед и едноставно маневрирање.

ИКОНА ШТО Е ПОВТОРНО СОЗДАДЕНА

ПАКЕТ COUNTY EXTERIOR

Модерна интерпретација на класичен дизајн.
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ

ЕЛЕКТРИФИЦИРАНА МОЌНОСТ

Бескомпромисни способности за секаков терен со брзо полнење со еднонасочна струја DC.

ИЗБОР НА МОДЕЛИ

Започнете ја Вашата авантура.

DEFENDER 110 V8 CARPATHIAN EDITION

Врвна комбинација на моќност, способност и дизајн.
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ

DEFENDER 110 HARD TOP

Таму кај што способноста се среќава со деловноста и авантурите.

DEFENDER ЗА СЕКОГО

Достапен во три големини и со опција до осум седишта.

DEFENDER 90
DEFENDER 130

ИСТРАЖЕТЕ ГО DEFENDER 110

ДИЗАЈН СО ИНТЕГРИТЕТ

ДИЗАЈН СО ИНТЕГРИТЕТ

Неспоредлива надворешност.
ИЗДРЖЛИВОСТ ШТО Е ВОДЕЧКА ВО КЛАСАТА

ИЗДРЖЛИВОСТ ШТО Е ВОДЕЧКА ВО КЛАСАТА

Тестиран до екстреми.
КОМФОР И СПОСОБНОСТ

КОМФОР И СПОСОБНОСТ

Оди каде било, направи се.
ФОКУСИРАНА ТЕХНОЛОГИЈА

ФОКУСИРАНА ТЕХНОЛОГИЈА

Опремен за авантури од 21-от век.

На сликата е прикажано полнење со наизменична струја AC со кабел за полнење на јавни станици што е достапен кај сите PHEV модели на Defender.

Карактеристиките на Pivi и InControl, услугите од трети страни, опциите и нивната достапност и понатаму се во зависност од пазарот – проверете кај Вашиот продавач на Land Rover за нивната достапност и целосните услови за користење на локалниот пазар. Не може да се гарантира поврзливост со мобилната мрежа на секоја локација. Информациите и сликите што се прикажани во однос на InControl технологијата, вклучувајќи екрани или секвенци, се предмет на ажурирања на софтверот, контрола на верзијата и други системски/визуелни измени во зависност од избраните опции.

Возачите треба да ги користат функциите-во-автомобил само кога тоа е безбедно. Возачите мораат да бидат сигурни дека имаат целосна контрола над возилото за сето време.

Секвенци за теренско возење на одреден терен со сите дозволи.

За теренско возење потребна е целосна обука и искуство. Постои ризик од повреда и оштетување. Никогаш не возете над Вашите можности.

Пред да влезете на замрзнат терен секогаш проверете ја патеката, површината, основата и излезот.

Ажурирањата ќе бараат податочна врска.