ВОЗИЛА НА ЛАГЕР

Филтри
Филтри
13 Достапни возила
 • Најстара по години
 • Најмлада по години
 • Најстара по прикажување
 • Најмлада по прикажување
 • Најмалку километри
 • Најмногу километри
 • Најниска цена
 • Највисока цена
 • Availability status
Најмлада по прикажување
2023 Ново Defender Hakuba Silver D250 AWD AUTOMATIC MHEV 110 SE

Defender

110 SE D250 AWD AUTOMATIC MHEV

DEFENDER SE Ingenium 3,0 litre 6-cylinder 250PS Twin Turbocharged Diesel MHEV (Automatic) All Wheel Drive

Цена
107,500 €

Година 2023
Модел Defender
Километри 0 км
Мотор Дизел, Mild hybrid (MHEV)
Боја Hakuba Silver
Трансмисија Автоматски
Број на шасија 16959432
Моќност 250 KC
Запремнина 2997 cm3
2023 Ново Defender Santorini Black D250 AWD AUTOMATIC MHEV 110 SE

Defender

110 SE D250 AWD AUTOMATIC MHEV

DEFENDER SE Ingenium 3,0 litre 6-cylinder 250PS Twin Turbocharged Diesel MHEV (Automatic) All Wheel Drive

Цена
107,500 €

Година 2023
Модел Defender
Километри 0 км
Мотор Дизел, Mild hybrid (MHEV)
Боја Santorini Black
Трансмисија Автоматски
Број на шасија 16959427
Моќност 250 KC
Запремнина 2997 cm3
2023 Ново Defender Pangea Green D250 AWD AUTOMATIC MHEV 110 HARD TOP HARD TOP

Defender

110 HARD TOP HARD TOP D250 AWD AUTOMATIC MHEV

DEFENDER HARD TOP Ingenium 3,0 litre 6-cylinder 250PS Twin Turbocharged Diesel MHEV (Automatic) All Wheel Drive

Цена
67,900 €
70,500 €

Година 2023
Модел Defender
Километри 0 км
Мотор Дизел, Mild hybrid (MHEV)
Боја Pangea Green
Трансмисија Автоматски
Број на шасија 16401457
Моќност 250 KC
Запремнина 2997 cm3
2023 Ново Range Rover Velar Santorini Black D200 AWD AUTOMATIC MHEV SE

Range Rover Velar

SE D200 AWD AUTOMATIC MHEV

VELAR SE Ingenium 2,0 litre 4-cylinder 204PS Turbocharged Diesel (Automatic) All Wheel Drive

Цена
102,400 €

Година 2023
Модел Range Rover Velar
Километри 0 км
Мотор Дизел, Mild hybrid (MHEV)
Боја Santorini Black
Трансмисија Автоматски
Број на шасија 16553616
Моќност 204 KC
Запремнина 1998 cm3
2023 Ново Range Rover Velar Santorini Black D200 AWD AUTOMATIC MHEV S

Range Rover Velar

S D200 AWD AUTOMATIC MHEV

VELAR S Ingenium 2,0 litre 4-cylinder 204PS Turbocharged Diesel (Automatic) All Wheel Drive

Цена
95,800 €

Година 2023
Модел Range Rover Velar
Километри 0 км
Мотор Дизел, Mild hybrid (MHEV)
Боја Santorini Black
Трансмисија Автоматски
Број на шасија 16371443
Моќност 204 KC
Запремнина 1998 cm3
2023 Ново Discovery Sport Santorini Black D165 AWD AUTOMATIC MHEV Standard Wheelbase SE

Discovery Sport

Standard Wheelbase SE D165 AWD AUTOMATIC MHEV

DISCOVERY SPORT SE D165 Ingenium 2,0 litre 4-cylinder 163PS Turbocharged Diesel MHEV (Automatic) All Wheel Drive

Цена
70,990 €

Година 2023
Модел Discovery Sport
Километри 0 км
Мотор Дизел, Mild hybrid (MHEV)
Боја Santorini Black
Трансмисија Автоматски
Број на шасија 16273853
Моќност 165 KC
Запремнина 1998 cm3
2023 Ново Discovery Sport Eiger Grey D165 AWD AUTOMATIC MHEV Standard Wheelbase SE

Discovery Sport

Standard Wheelbase SE D165 AWD AUTOMATIC MHEV

DISCOVERY SPORT SE D165 Ingenium 2,0 litre 4-cylinder 163PS Turbocharged Diesel MHEV (Automatic) All Wheel Drive

Цена
70,400 €

Година 2023
Модел Discovery Sport
Километри 0 км
Мотор Дизел, Mild hybrid (MHEV)
Боја Eiger Grey
Трансмисија Автоматски
Број на шасија 16633229
Моќност 165 KC
Запремнина 1998 cm3
2023 Ново Range Rover Evoque Santorini Black D165 AWD AUTOMATIC MHEV PREMIUM EDITION

Range Rover Evoque

PREMIUM EDITION D165 AWD AUTOMATIC MHEV

EVOQUE SE D165 Ingenium 2,0 litre 4-cylinder 163PS Turbocharged Diesel (Automatic) All Wheel Drive

Цена
66,290 €

Година 2023
Модел Range Rover Evoque
Километри 0 км
Мотор Дизел, Mild hybrid (MHEV)
Боја Santorini Black
Трансмисија Автоматски
Број на шасија 16413288
Моќност 165 KC
Запремнина 1997 cm3
2023 Ново Range Rover Evoque Eiger Grey D165 AWD AUTOMATIC MHEV PREMIUM EDITION

Range Rover Evoque

PREMIUM EDITION D165 AWD AUTOMATIC MHEV

EVOQUE SE D165 Ingenium 2,0 litre 4-cylinder 163PS Turbocharged Diesel (Automatic) All Wheel Drive

Цена
66,290 €

Година 2023
Модел Range Rover Evoque
Километри 0 км
Мотор Дизел, Mild hybrid (MHEV)
Боја Eiger Grey
Трансмисија Автоматски
Број на шасија 16413289
Моќност 165 KC
Запремнина 1997 cm3
2023 Ново Range Rover Evoque Lantau Bronze D165 AWD AUTOMATIC MHEV PREMIUM EDITION

Range Rover Evoque

PREMIUM EDITION D165 AWD AUTOMATIC MHEV

EVOQUE SE D165 Ingenium 2,0 litre 4-cylinder 163PS Turbocharged Diesel (Automatic) All Wheel Drive

Цена
66,290 €

Година 2023
Модел Range Rover Evoque
Километри 0 км
Мотор Дизел, Mild hybrid (MHEV)
Боја Lantau Bronze
Трансмисија Автоматски
Број на шасија 16413287
Моќност 165 KC
Запремнина 1997 cm3
2023 Ново Range Rover Evoque Firenze Red D165 AWD AUTOMATIC MHEV PREMIUM EDITION

Range Rover Evoque

PREMIUM EDITION D165 AWD AUTOMATIC MHEV

EVOQUE SE D165 Ingenium 2,0 litre 4-cylinder 163PS Turbocharged Diesel (Automatic) All Wheel Drive

Цена
66,290 €

Година 2023
Модел Range Rover Evoque
Километри 0 км
Мотор Дизел, Mild hybrid (MHEV)
Боја Firenze Red
Трансмисија Автоматски
Број на шасија 16258625
Моќност 165 KC
Запремнина 1997 cm3
2023 Ново Range Rover Evoque Seoul Pearl Silver D165 AWD AUTOMATIC MHEV PREMIUM EDITION

Range Rover Evoque

PREMIUM EDITION D165 AWD AUTOMATIC MHEV

EVOQUE SE D165 Ingenium 2,0 litre 4-cylinder 163PS Turbocharged Diesel (Automatic) All Wheel Drive

Цена
66,290 €

Година 2023
Модел Range Rover Evoque
Километри 0 км
Мотор Дизел, Mild hybrid (MHEV)
Боја Seoul Pearl Silver
Трансмисија Автоматски
Број на шасија 16258631
Моќност 165 KC
Запремнина 1997 cm3