DEFENDER 130

ПРОСТОР ЗА ЗАЕДНИЧКИ ЕПСКИ АВАНТУРИ
Слобода за сите. Со осум седишта и најголем простор во класата.

САМОУВЕРЕН ИЗГЛЕД

Комбинирање на формата со функционалноста. Дизајн што ги привлекува погледите.

ПИОНЕРСКИ ИНОВАЦИИ

Истражувајте со доверба. Иновативните технологии за камера се комбинираат со нашиот најнов систем за информации и забава за да се добие непречен поглед и едноставно маневрирање.

ИКОНА ШТО Е ПОВТОРНО СОЗДАДЕНА

DEFENDER 130 OUTBOUND

Врвна комбинација на способност и комфор. Истражувајте повеќе со простор за одмор, спиење и паметно складирање.
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ

ИЗБОР НА МОДЕЛИ

Започнете ја Вашата авантура.

DEFENDER 130 V8

Таму кај што се среќаваат моќта и способноста.
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ

DEFENDER ЗА СЕКОГО

Достапен во три големини и со опција до осум седишта.

DEFENDER 90
DEFENDER 110

ИСТРАЖЕТЕ ГО DEFENDER 130

ДИЗАЈН СО ИНТЕГРИТЕТ

ДИЗАЈН СО ИНТЕГРИТЕТ

Неспоредлива надворешност.
ИЗДРЖЛИВОСТ ШТО Е ВОДЕЧКА ВО КЛАСАТА

ИЗДРЖЛИВОСТ ШТО Е ВОДЕЧКА ВО КЛАСАТА

Тестиран до екстреми.
КОМФОР И СПОСОБНОСТ

КОМФОР И СПОСОБНОСТ

Оди каде било, направи се.
ФОКУСИРАНА ТЕХНОЛОГИЈА

ФОКУСИРАНА ТЕХНОЛОГИЈА

Oпремен за авантури во 21-от век.

Карактеристиките на Pivi и InControl, услугите од трети страни, опциите и нивната достапност и понатаму се во зависност од пазарот – проверете кај Вашиот продавач на Land Rover за нивната достапност и целосните услови за користење на локалниот пазар. Не може да се гарантира поврзливост со мобилната мрежа на секоја локација. Информациите и сликите што се прикажани во однос на InControl технологијата, вклучувајќи екрани или секвенци, се предмет на ажурирања на софтверот, контрола на верзијата и други системски/визуелни измени во зависност од избраните опции.

Возачите треба да ги користат функциите-во-автомобил само кога тоа е безбедно. Возачите мораат да бидат сигурни дека имаат целосна контрола над возилото за сето време.

Секвенци за теренско возење на одреден терен со сите дозволи.

За теренско возење потребна е целосна обука и искуство. Постои ризик од повреда и оштетување. Никогаш не возете над Вашите можности.

Пред да влезете на замрзнат терен секогаш проверете ја патеката, површината, основата и излезот.

Ажурирањата ќе бараат податочна врска.