RANGE ROVER EVOQUE
МОДЕЛИ И СПЕЦИФИКАЦИИ

ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ МОДЕЛ

Range Rover Evoque S

Range Rover Evoque S

 • Дизел/бензин
 • ЕЛЕКТРИЧЕН ХИБРИДЕН
Range Rover Evoque Dynamic SE

Range Rover Evoque Dynamic SE

 • Дизел/бензин
 • ЕЛЕКТРИЧЕН ХИБРИДЕН
Range Rover Evoque Dynamic HSE

Range Rover Evoque Dynamic HSE

 • Дизел/бензин
 • ЕЛЕКТРИЧЕН ХИБРИДЕН
Range Rover Evoque Autobiography

Range Rover Evoque Autobiography

 • Дизел/бензин
 • ЕЛЕКТРИЧЕН ХИБРИДЕН
Range Rover Evoque S

Range Rover Evoque S

 • Дизел/бензин
 • ЕЛЕКТРИЧЕН ХИБРИДЕН
Range Rover Evoque Dynamic SE

Range Rover Evoque Dynamic SE

 • Дизел/бензин
 • ЕЛЕКТРИЧЕН ХИБРИДЕН
Range Rover Evoque Dynamic HSE

Range Rover Evoque Dynamic HSE

 • Дизел/бензин
 • ЕЛЕКТРИЧЕН ХИБРИДЕН
Range Rover Evoque Autobiography

Range Rover Evoque Autobiography

 • Дизел/бензин
 • ЕЛЕКТРИЧЕН ХИБРИДЕН
Главни карактеристики
Опфаќа:
 • Тркала од 18" Style 5074
 • Стандарден покрив
 • ЛЕД фарови
 • Аудио систем
 • Седишта од зрнеста кожа
 • Предни седишта со електрично поместување, седиштето за возачот во 12 насоки и мемориска функција, седиштето за совозачот во 10 насоки, наслони за глава со рачно поместување во 2 насоки и централен потпирач за раце на задните седишта
 • Дигитален дисплеј за возачот
 • Внатрешен ретровизор со автоматско придушување
Range Rover Evoque S опрема, плус:
 • 19" Style 5136, сјајни темносиви тркала со завршна обработка со дијамант
 • ЛЕД фарови со препознатливо светло за дневно возење DRL
 • Аудио систем Meridian™
 • Интерактивен дисплеј за возачот
 • Помош за мртов агол
 • Крајна врата со моторно движење
 • Влегување без клуч
Range Rover Evoque Dynamic SE опрема, плус:
 • 20" Style 1085, сјајни темносиви тркала со завршна обработка со дијамант
 • Фиксен панорамски покрив
 • Пиксел ЛЕД фарови со препознатливо светло за дневно возење DRL
 • Седишта од кожата Windsor
 • Предни седишта со електрично поместување во 14 насоки со мемориска функција на седиштето за возачот, наслони за глава со рачно поместување во 2 насоки
Range Rover Evoque Dynamic HSE опрема, плус:
 • Лизгачки панорамски покрив
 • Седишта со дополнителна надградба од кожата Windsor
 • Систем од камери за 3Д опкружувачка слика
 • Внатрешен ретровизор ClearSight

Погледнете ги WLTP вредностите

Наведените вредности се според официјалните тестови на производителот во согласност со прописите на ЕУ со целосно наполнета батерија. Овие вредности служат само за споредба. Во реалност овие вредности можат да се разликуваат. Вредностите за емисијата на CO2, потрошувачката на гориво, потрошувачката на енергија и автономијата можат да варираат во зависност од неколку фактори како што се стилот на возење, условите на околината, товарот, вградените тркала, вградените додатоци, актуелната патека и состојбата на батеријата. Вредностите за автономијата се базираат на сериско возило по стандардизирана патека.


1Може да се применува политика за фер користење. Вклучува претплата од 1 година што може да се продолжи по почетниот услов за којшто Ве советувал Вашиот продавач на Land Rover.


2Автономија во режим на струја во реални услови (до) 96km.


Опционалните карактеристики и нивната достапност можат да се разликуваат според спецификацијата на возилото (модел и погонски систем) или пак бараат инсталирање на друга опрема за да можат да се вградат. За подетални информации контактирајте со Вашиот локален продавач или конфигурирајте го Вашето возило онлајн.


Возачите треба да ги користат функциите-во-автомобил само кога тоа е безбедно. Возачите мораат да бидат сигурни дека имаат целосна контрола над возилото за сето време.


Карактеристиките на Pivi и InControl, услугите од трети страни, опциите и нивната достапност и понатаму се во зависност од пазарот – проверете кај Вашиот продавач на Land Rover за нивната достапност и целосните услови за користење на локалниот пазар. Одредени функции доаѓаат со претплата што ќе бара подоцнежно обновување по почетниот услов за којшто Ве советувал Вашиот продавач. Не може да се гарантира поврзливост со мобилната мрежа на секоја локација. Информациите и сликите што се прикажани во однос на InControl технологијата, вклучувајќи екрани или секвенци, се предмет на ажурирања на софтверот, контрола на верзијата и други системски/визуелни измени во зависност од избраните опции.