DEFENDER WORKS V8 70TH EDITION

ЛЕГЕНДАТА, НАЈМОЌНА ДОСЕГА.

LAND ROVER CLASSIC

Во Land Rover Classic сме посветени на зачувување и обновување на нашето моторно наследство за да можат идните генерации да уживаат во него и да го негуваат. Исто така, целосно сме посветени на создавањето иницијативи за обновување, одржување и заштита на класик возилата на Land Rover за ваше задоволство во годините што доаѓаат, овозможувајќи им ја на овие славни возила од минатото најдобрата можна иднина.

ПОГОН ЗА JAGUAR LAND ROVER CLASSIC

ПОГОН ЗА JAGUAR LAND ROVER CLASSIC

Со гордост го претставуваме новиот објект за погонот за Jaguar Land Rover Classic. Екипиран со стручни инженери и специјалисти за историски автомобили, наша цел е да го понудиме најдоброто во реставрирањето.
АВТЕНТИЧНИ АВТОМОБИЛИ

АВТЕНТИЧНИ АВТОМОБИЛИ

Оживување на историјата со прецизно обновување на класик возилата на Land Rover во ограничена серија, вклучувајќи го легендарниот Land Rover од серијата I и оригиналните возила Range Rover со две врати.
DEFENDER WORKS V8

DEFENDER WORKS V8

За да ѝ оддаде почест на оваа глобална икона на нејзиниот 70-ти роденден, Land Rover Classic го создава најмоќниот и најпрефинетиот Defender досега: Defender Works V8 70th Edition.
ОРИГИНАЛНИ ДЕЛОВИ

ОРИГИНАЛНИ ДЕЛОВИ

Одделот Оригинални делови обезбедува оригинални делови за класик возилата на Land Rover за илјадници клиенти ширум светот и негова главна цел е да понуди услуга од највисоко ниво и квалитетни оригинални делови за клиентите што се грижат за постари возила.
CLASSIC EXPERIENCES

CLASSIC EXPERIENCES

Не мора да имате класик возило на Land Rover за да искусите колку е возбудливо зад воланот на овие возила. Нашата програма Classic Experiences нуди уникатна можност да го доживеете духот, романсата и возбудата на минатото на Land Rover.
СЕРВИС ЗА СОПСТВЕНИЦИТЕ НА ВОЗИЛА

СЕРВИС ЗА СОПСТВЕНИЦИТЕ НА ВОЗИЛА

Оваа единица е екипирана со стручни инженери и специјалисти за историски автомобили и има за цел да обезбеди гарантиран оригинален сервис, реставрација и помош за продажба за сите класик модели на Land Rover без оглед на нивната старост.