НАШИ ВОЗИЛА

НАШИ ВОЗИЛА

RANGE ROVER

Неспоредлива префинетост и луксуз

- Пакет од напредни технологии
- Прекрасно опремена внатрешност за луксузен комфор
- Опција за големо меѓуоскино растојание
RANGE ROVER

НОВИОТ RANGE ROVER SPORT

Инстинктивен, неверојатен, бескомпромисен.
НОВИОТ RANGE ROVER SPORT

RANGE ROVER VELAR

Нашиот најпрефинет и најспособен SUV од средна големина

- Крајна врата со рачно отворање и затворање
- Седишта со рачно прилагодување во 8 насоки
- Аудио систем Land Rover од 250W со 8 звучници
- Влегување без клуч
- Помош за паркирање наназад
- Гласовна контрола
- Рамни кваки на вратите со вовлекување
RANGE ROVER VELAR

RANGE ROVER EVOQUE

Вистински момент да ја видите нашата креација

– Предни седишта од мебел-штоф со рачно прилагодување во 8 насоки
– ЛЕД фарови
– Камера за поглед наназад плус елементи за помош при паркирање напред и назад
– Функции за поврзливост: Remote, Navigation Pro, Connect Pro
RANGE ROVER EVOQUE

DISCOVERY

Најсестраниот SUV досега

- ЛЕД фарови со ЛЕД препознатливо светло со систем за автоматска помош за долги светла (AHBA)
- Ретровизори на вратите со електромоторно склопување, со греење и со приодни светла
- Панорамски покрив со електромоторен погон
- Греење и ладење на предните и на задните седишта
- Прилагодливо внатрешно осветлување
DISCOVERY

DISCOVERY SPORT

Сестран компактен SUV

- Со врвен квалитет и практичен
- 5 седишта за возрасни плус 2 седишта за деца
- ЛЕД фарови
- Аудио систем
- Камера за поглед наназад
DISCOVERY SPORT

DEFENDER

Создаден за големи нешта

– Исклучителни агли на приод, рампа и напуштање.
– Способност за движење по секаков терен
– Четири пакети со додатоци
– Извонредната off-road геометрија
– Нов систем за информации и забава, Pivi Pro
DEFENDER