RANGE ROVER
МОДЕЛИ И СПЕЦИФИКАЦИИ

ИЗБЕРЕТЕ ВЕРЗИЈА НА КАРОСЕРИЈАТА

Range Rover Standard Wheelbase
Range Rover Long Wheelbase
Range Rover Long Wheelbase Seven Seats

ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ МОДЕЛ

Range Rover SE

Range Rover SE

 • Дизел/бензин
 • ЕЛЕКТРИЧЕН ХИБРИДЕН
Range Rover HSE

Range Rover HSE

 • Дизел/бензин
 • ЕЛЕКТРИЧЕН ХИБРИДЕН
Range Rover Autobiography

Range Rover Autobiography

 • Дизел/бензин
 • ЕЛЕКТРИЧЕН ХИБРИДЕН
Range Rover SV

Range Rover SV

 • Дизел/бензин
 • ЕЛЕКТРИЧЕН ХИБРИДЕН
Range Rover SE

Range Rover SE

 • Дизел/бензин
 • ЕЛЕКТРИЧЕН ХИБРИДЕН
Range Rover HSE

Range Rover HSE

 • Дизел/бензин
 • ЕЛЕКТРИЧЕН ХИБРИДЕН
Range Rover Autobiography

Range Rover Autobiography

 • Дизел/бензин
 • ЕЛЕКТРИЧЕН ХИБРИДЕН
Range Rover SV

Range Rover SV

 • Дизел/бензин
 • ЕЛЕКТРИЧЕН ХИБРИДЕН
Главни карактеристики
Опфаќа:
 • 21" Style 5112
 • Пиксел ЛЕД фарови со препознатливо светло за дневно возење DRL
 • Фиксен панорамски покрив
 • Аудио систем Meridian™
 • Седишта од перфорирана кожа Windsor
 • Предни седишта со електрично поместување во 20 насоки и греење, задни седишта со моторно навалување и греење
 • Моторно движење на горниот и долниот дел од крајната врата
 • Меко затворање врата
 • Помош при паркирање
 • Уред за безжично полнење
Range Rover SE опрема, плус:
 • 22" Style 7023
 • Аудио систем Meridian™ 3D Surround со 3Д опкружувачки звук
 • Седишта од полуанилинска кожа
 • Предни седишта со електрично поместување во 20 насоки, со греење и вентилација, задни седишта со моторно навалување со греење и вентилација
 • Крајна врата со моторно движење со функцијата активирање со гестикулација
Range Rover HSE опрема, плус:
 • 22" Style 1073, завршна обработка со дијамант во контрастна сјајна темносива боја
 • Дигитални ЛЕД фарови со препознатливо светло за дневно возење DRL и Проекција на слика
 • Лизгачки панорамски покрив
 • Аудио систем Meridian™ Signature
 • Предни седишта со електрично поместување во 24 насоки со греење, ладење и масажер, задни седишта од бизнис класа
 • Црни шепи на кочниците
 • Пакет Autobiography Exterior
 • Сестран под во багажниот простор
 • Клима уред со четири зони
 • Осветлени метални плочки на праговите со натпис Autobiography
Range Rover Autobiography опрема, плус:
 • 22" Style 7023, завршна обработка со дијамант во контрастна сјајна темносива боја
 • Дигитални ЛЕД фарови со препознатливо светло за дневно возење DRL и Проекција на слика
 • SV седишта од полуанилинска кожа
 • Нагласени детали на надворешноста во стилот SV
 • Осветлени метални плочки на праговите со натпис SV

ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ МОДЕЛ

Range Rover SE

Range Rover SE

 • Дизел/бензин
 • ЕЛЕКТРИЧЕН ХИБРИДЕН
Range Rover HSE

Range Rover HSE

 • Дизел/бензин
 • ЕЛЕКТРИЧЕН ХИБРИДЕН
Range Rover Autobiography

Range Rover Autobiography

 • Дизел/бензин
 • ЕЛЕКТРИЧЕН ХИБРИДЕН
Range Rover SV

Range Rover SV

 • Дизел/бензин
 • ЕЛЕКТРИЧЕН ХИБРИДЕН
Range Rover SE

Range Rover SE

 • Дизел/бензин
 • ЕЛЕКТРИЧЕН ХИБРИДЕН
Range Rover HSE

Range Rover HSE

 • Дизел/бензин
 • ЕЛЕКТРИЧЕН ХИБРИДЕН
Range Rover Autobiography

Range Rover Autobiography

 • Дизел/бензин
 • ЕЛЕКТРИЧЕН ХИБРИДЕН
Range Rover SV

Range Rover SV

 • Дизел/бензин
 • ЕЛЕКТРИЧЕН ХИБРИДЕН
Главни карактеристики
Опфаќа:
 • 21" Style 5112
 • Пиксел ЛЕД фарови со препознатливо светло за дневно возење DRL
 • Фиксен панорамски покрив
 • Аудио систем Meridian™
 • Седишта од перфорирана кожа Windsor
 • Предни седишта со електрично поместување во 20 насоки и греење, задни седишта со моторно навалување и греење
 • Моторно движење на горниот и долниот дел од крајната врата
 • Меко затворање врата
 • Помош при паркирање
 • Уред за безжично полнење
Range Rover SE опрема, плус:
 • 22" Style 7023
 • Аудио систем Meridian™ 3D Surround со 3Д опкружувачки звук
 • Седишта од полуанилинска кожа
 • Предни седишта со електрично поместување во 20 насоки, со греење и вентилација, задни седишта со моторно навалување со греење и вентилација
 • Крајна врата со моторно движење со функцијата активирање со гестикулација
Range Rover HSE опрема, плус:
 • 22" Style 1073, завршна обработка со дијамант во контрастна сјајна темносива боја
 • Дигитални ЛЕД фарови со препознатливо светло за дневно возење DRL и Проекција на слика
 • Лизгачки панорамски покрив
 • Аудио систем Meridian™ Signature
 • Предни седишта со електрично поместување во 24 насоки со греење, ладење и масажер, задни седишта од бизнис класа
 • Црни шепи на кочниците
 • Пакет Autobiography Exterior
 • Сестран под во багажниот простор
 • Клима уред со четири зони
 • Осветлени метални плочки на праговите со натпис Autobiography
Range Rover Autobiography опрема, плус:
 • 22" Style 7023, завршна обработка со дијамант во контрастна сјајна темносива боја
 • Дигитални ЛЕД фарови со препознатливо светло за дневно возење DRL и Проекција на слика
 • SV седишта од полуанилинска кожа
 • Нагласени детали на надворешноста во стилот SV
 • Осветлени метални плочки на праговите со натпис SV​

ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ МОДЕЛ

Range Rover SE

Range Rover SE

 • Дизел
Range Rover HSE

Range Rover HSE

 • Дизел/бензин
Range Rover Autobiography

Range Rover Autobiography

 • Дизел/бензин
Range Rover SE

Range Rover SE

 • Дизел
Range Rover HSE

Range Rover HSE

 • Дизел/бензин
Range Rover Autobiography

Range Rover Autobiography

 • Дизел/бензин
Главни карактеристики
Опфаќа:
 • 21" Style 5112
 • Пиксел ЛЕД фарови со препознатливо светло за дневно возење DRL
 • Фиксен панорамски покрив
 • Аудио систем Meridian™
 • Седишта од перфорирана кожа Windsor
 • Предни седишта со електрично поместување во 20 насоки и греење, задни седишта со моторно навалување и греење
 • Моторно движење на горниот и долниот дел од крајната врата
 • Меко затворање врата
 • Помош при паркирање
 • Уред за безжично полнење
Range Rover SE опрема, плус:
 • 22" Style 7023
 • Аудио систем Meridian™ 3D Surround со 3Д опкружувачки звук
 • Седишта од полуанилинска кожа
 • Предни седишта со електрично поместување во 20 насоки, со греење и вентилација, задни седишта со моторно навалување со греење и вентилација
 • Крајна врата со моторно движење со функцијата активирање со гестикулација
Range Rover HSE опрема, плус:
 • 22" Style 1073, завршна обработка со дијамант во контрастна сјајна темносива боја
 • Дигитални ЛЕД фарови со препознатливо светло за дневно возење DRL и Проекција на слика
 • Лизгачки панорамски покрив
 • Аудио систем Meridian™ Signature
 • Предни седишта со електрично поместување во 24 насоки со греење, ладење и масажер, задни седишта од бизнис класа
 • Црни шепи на кочниците
 • Пакет Autobiography Exterior
 • Сестран под во багажниот простор
 • Клима уред со четири зони
 • Осветлени метални плочки на праговите со натпис Autobiography

Погледнете ги WLTP вредностите

Наведените вредности се според официјалните тестови на производителот во согласност со прописите на ЕУ со целосно наполнета батерија. Овие вредности служат само за споредба. Во реалност овие вредности можат да се разликуваат. Вредностите за емисијата на CO2, потрошувачката на гориво, потрошувачката на енергија и автономијата можат да варираат во зависност од неколку фактори како што се стилот на возење, условите на околината, товарот, вградените тркала, вградените додатоци, актуелната патека и состојбата на батеријата. Вредностите за автономијата се базираат на сериско возило по стандардизирана патека.


1Може да се применува политика за фер користење. Вклучува претплата од 1 година што може да се продолжи по почетниот услов за којшто Ве советувал Вашиот продавач на Land Rover.


2Автономија во режим на струја во реални услови (до) 96km.


Опционалните карактеристики и нивната достапност можат да се разликуваат според спецификацијата на возилото (модел и погонски систем) или пак бараат инсталирање на друга опрема за да можат да се вградат. За подетални информации контактирајте со Вашиот локален продавач или конфигурирајте го Вашето возило онлајн.


Возачите треба да ги користат функциите-во-автомобил само кога тоа е безбедно. Возачите мораат да бидат сигурни дека имаат целосна контрола над возилото за сето време.


Карактеристиките на Pivi и InControl, услугите од трети страни, опциите и нивната достапност и понатаму се во зависност од пазарот – проверете кај Вашиот продавач на Land Rover за нивната достапност и целосните услови за користење на локалниот пазар. Одредени функции доаѓаат со претплата што ќе бара подоцнежно обновување по почетниот услов за којшто Ве советувал Вашиот продавач. Не може да се гарантира поврзливост со мобилната мрежа на секоја локација. Информациите и сликите што се прикажани во однос на InControl технологијата, вклучувајќи екрани или секвенци, се предмет на ажурирања на софтверот, контрола на верзијата и други системски/визуелни измени во зависност од избраните опции.