ВОЗЕЊЕ СО LAND ROVER EXPERIENCE

ИСКУСЕТЕ ГИ ВОЗБУДАТА И ПРЕДИЗВИКОТ ШТО ГИ НУДИ ТЕРЕНСКОТО ВОЗЕЊЕ

LAND ROVER EXPERIENCE

ВОЗЕЊЕ СО EXPERIENCE

ВОЗЕЊЕ СО EXPERIENCE

Искусите ја од прва рака возбудата при совладување на најпредизвикувачкиот терен со висококвалификуван инструктор до вас.
ТУРИСТИЧКА ОБИКОЛКА НА ПРОИЗВОДНИТЕ ПОГОНИ

ТУРИСТИЧКА ОБИКОЛКА НА ПРОИЗВОДНИТЕ ПОГОНИ

Учествувајте во туристичката обиколка со еден од нашите стручни водичи. Запознајте се со армијата роботи од производната линија што го создаваат секој Land Rover и погледнете го одблизу нашиот современ високотехнолошки процес.
ПАТУВАЧКА АВАНТУРА

ПАТУВАЧКА АВАНТУРА

Издигнете го теренското возење на следното ниво како што навлегувате длабоко во срцето на некои од најубавите и најразновидните терени во светот во Намибија, Јута и Шведска.
КЛАСИЧНИ ПРОГРАМИ EXPERIENCE

КЛАСИЧНИ ПРОГРАМИ EXPERIENCE

Класичните програми Experience им даваат шанса на ентузијастите да ги посетат нашите погони и да возат бројни класични возила на Land Rover на некои од навистина спектакуларните и историски локации.