LAND ROVER SUBSCRIPTION

Без оглед дали Ви треба елегантен спортски автомобил или врвен луксузен SUV - премиум автомобилите на Land Rover сега се достапни како претплата (subscription) за Ваша дополнителна удобност

СУПЕРИОРЕН ВО ПРИВЛЕКУВАЊЕ ВНИМАНИЕ НА ПАТОТ

Искусете го ексклузивното задоволство на повеќегодишен наем, Land Rover subscription, без долготрајна обврска и со фиксни месечни рати што ги покриваат сите трошоци освен трошоците за гориво и струја.


Периодот на наем е во времетраење од 6 месеци до 2 години.


Без оглед дали барате авантура, дали сте возбудени од високите перформанси или ги цените најфините детали во дизајнот на автомобилот - сега имате пристап до уникатна серија на модели.


Посакуваниот модел можете да го резервирате брзо и едноставно онлајн. Ќе Ве контактираме за подетални информации. Откријте ја модерната премиум мобилност и новата слобода на возење со Land Rover Subscription.

НЕЗАВИСНОСТ

НЕЗАВИСНОСТ

Вие одлучувате колку долго сакате да го возите посакуваниот автомобил. Изберете помеѓу 12 или 24 месеци со известување на 3 месеци пред крајот на терминот.
ЦЕЛОСНА КОНТРОЛА НА ТРОШОЦИТЕ

ЦЕЛОСНА КОНТРОЛА НА ТРОШОЦИТЕ

Во цената се вклучени сите трошоци за осигурување, такси за патишта, амортизација, одржување и сезонски пневматици. Без депозит, крајно плаќање или членарина.
НАЈВИСОК СТАНДАРД

НАЈВИСОК СТАНДАРД

Со Land Rover Subscription го добивате точно моделот што го избирате - во совршена состојба со докажан квалитет!
Range Rover EVOQUE 

Range Rover EVOQUE 

Сликата е само како илустрација. 


месечна рата(1 година)2940 €
месечна рата (2 години)2940 €
5 седишта
USB 3
163 hp
дизел
автоматик
Боја: црна
додатоци
Discovery Sport 165 SE AWD

Discovery Sport 165 SE AWD

Сликата е само како илустрација.


месечна рата (1 година)2940 €
месечна рата (2 години)2940 €
5 седишта
USB 3
163 hp
дизел
автоматик
Боја: сива
додатоци