DEFENDER 90

DEFENDER ВО СВОЈАТА НАЈЧИСТА ФОРМА
Дома насекаде. Ова е Defender со три врати за нова генерација.

ЛЕГЕНДАРЕН ОБЛИК

Се истакнува со способност и карактер, има впечатлива силуета.

ПИОНЕРСКИ ИНОВАЦИИ

Истражувајте со доверба. Иновативните технологии за камера се комбинираат со нашиот најнов систем за информации и забава за да се добие непречен поглед и едноставно маневрирање.

ИКОНА ШТО Е ПОВТОРНО СОЗДАДЕНА

DEFENDER 75TH LIMITED EDITION

Славиме 75 години од оригиналниот Series I Land Rover.
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ

ИЗБОР НА МОДЕЛИ

Започнете ја Вашата авантура.

DEFENDER 90 V8 CARPATHIAN EDITION

Врвна комбинација на моќност, способност и дизајн.
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ

DEFENDER 90 HARD TOP

Таму кај што способноста се среќава со деловноста и авантурите.

DEFENDER ЗА СЕКОГО

Достапен во три големини и со опција до осум седишта.

DEFENDER 110
DEFENDER 130

ИСТРАЖЕТЕ ГО DEFENDER 90

ДИЗАЈН СО ИНТЕГРИТЕТ

ДИЗАЈН СО ИНТЕГРИТЕТ

Надворешност којашто нема со што да се спореди.
ИЗДРЖЛИВОСТ ШТО Е ВОДЕЧКА ВО КЛАСАТА

ИЗДРЖЛИВОСТ ШТО Е ВОДЕЧКА ВО КЛАСАТА

Тестиран до екстреми.
КОМФОР И СПОСОБНОСТ

КОМФОР И СПОСОБНОСТ

Оди каде било, направи се.
ФОКУСИРАНА ТЕХНОЛОГИЈА

ФОКУСИРАНА ТЕХНОЛОГИЈА

Опремен за авантури од 21-от век.

Карактеристиките на Pivi и InControl, услугите од трети страни, опциите и нивната достапност и понатаму се во зависност од пазарот – проверете кај Вашиот продавач на Land Rover за нивната достапност и целосните услови за користење на локалниот пазар. Не може да се гарантира поврзливост со мобилната мрежа на секоја локација. Информациите и сликите што се прикажани во однос на InControl технологијата, вклучувајќи екрани или секвенци, се предмет на ажурирања на софтверот, контрола на верзијата и други системски/визуелни измени во зависност од избраните опции.

 

Возачите треба да ги користат функциите-во-автомобил само кога тоа е безбедно. Возачите мораат да бидат сигурни дека имаат целосна контрола над возилото за сето време.

 

Секвенци за теренско возење на одреден терен со сите дозволи.

 

За теренско возење потребна е целосна обука и искуство. Постои ризик од повреда и оштетување. Никогаш не возете над Вашите можности.

 

Пред да влезете на замрзнат терен секогаш проверете ја патеката, површината, основата и излезот.

 

Ажурирањата ќе бараат податочна врска.