LAND ROVER REBORN

ВОЗИЛА НА LAND ROVER ОД СЕРИЈАТА I ОБНОВЕНИ ВО НИВНИОТ ОРИГИНАЛЕН СЈАЈ. ИМАЈТЕ ДЕЛ ОД ИСТОРИЈАТА.

Годината е 1947. Еден човек скицира силуета на автомобил во песокот на плажа во Велс. Тој автомобил е Land Rover. Цврст, бестрашен, автомобил што ќе ја смени историјата, автомобил што ќе господари на секаков терен и ќе ги освојува срцата насекаде низ светот.

Децениите со иновации не одведоа до Above and Beyond. Се движевме по непозната територија не отстапувајќи од својата идеја – уникатен спој на способност и ладнокрвност со што се карактеризира секое возило со знакот на Land Rover.

НАШЕТО НАСЛЕДСТВО

Со создавање на возило што влева целосна самодоверба на секаков терен, воведовме нова генерација на авантури.

НАШАТА ИЗРАБОТКА

Одете зад сцената за да видите како нашите искусни мајстори - и со современа и со традационална технологија - наоѓаат задоволство во деталите и го оживуваат Land Rover.

НАШИТЕ АВАНТУРИ

Нашите рекордни експедиции покажуваат дека ако возите во непознатото, тоа ќе го направи само Land Rover.

НАШАТА ИДНИНА

Патувањата во неоткриени територии се секогаш возбудливи, а и иднината не е поразлична. Ние гледаме на иновациите како начин на обележување на теренот на утрешнината.

ПОТЕКЛО НА ВИДОВИТЕ

Морис Вилкс (Maurice Wilks) беше првиот иноватор на Land Rover. Неговиот син го раскажува неговото наследство
ПОТЕКЛО НА ВИДОВИТЕ

ИКОНИ ВО ВОЗЕЊЕТО

Иконите не се раѓаат преку ноќ. Им треба време за да си ги заслужат чиновите. Некои од најславните возачи на Land Rover го знаат тоа лично. Горди сме што сме биле дел од нивните патувања…
ИКОНИ ВО ВОЗЕЊЕТО

НАШАТА ИЗРАБОТКА

НАШАТА ИДНИНА