ОПЦИОНАЛНИ ПАКЕТИ ЗА НАДВОРЕШНОСТА RANGE ROVER SPORT

Персонализирајте го Вашиот Range Rover Sport со бројни опции и додатоци што се соодветни за најспособниот и најдинамичниот луксузен SUV.

ОПЦИОНАЛНИ ПАКЕТИ ЗА НАДВОРЕШНОСТА

ПАКЕТ STORMER HANDLING

Дозволете си уште поостар стил на возење со најновите функции за контрола на шасијата.

ДИНАМИЧКА РЕАКЦИЈА ПРО
АКТИВЕН ДИФЕРЕНЦИЈАЛ И TVBB
УПРАВУВАЊЕ СО СИТЕ ТРКАЛА
ПРОГРАМИ ШТО МОЖАТ ДА СЕ КОНФИГУРИРААТ

ОПЦИИ ЗА НАДВОРЕШНОСТА

Понудени се фасцинантни опции за бои, тркала и изведби на покривот.

Црвена Firenze

ОПЦИИ ЗА БОИ

Можете да изберете некоја од понудените 12 бои меѓу коишто се сината Varesine, зелената Giola и белата бисерна Ostuni.

Не се прикажани сите опции.
ОПЦИИ ЗА ТРКАЛА

ОПЦИИ ЗА ТРКАЛА

Range Rover Sport е префинет уште од основата, со многу стилски изведби и завршни обработки за тркала со димензија од 20 до 22 инчи како и за целосно новите тркала од 23 инчи, со што се гарантира спортски и динамичен ефект.
ОПЦИИ ЗА ПОКРИВОТ

ОПЦИИ ЗА ПОКРИВОТ

Фиксниот и лизгачкиот панорамски покрив ја исполнуваат внатрешноста на Range Rover Sport со природна светлина. Достапни се во боја на каросеријата што ќе ја изберете или како контрастен покрив во бела** боја или во црната боја Narvik.
Сатенски заштитен слој на сивата боја Carpathian

Сатенска завршна обработка

Сатенскиот заштитен филм обезбедува дополнителен слој на заштита за надворешната боја, го одржува Вашиот Range Rover Sport во првобитна состојба подолго време, а во исто време креира уникатна сатенска завршна обработка. Достапно е со пет бои за надворешноста.

ОПЦИИ ЗА ВНАТРЕШНОСТА

Понудени се опции за внатрешноста за модерно и префинето доживување во патувањето.

ОСВЕТЛУВАЊЕ ВО КАБИНАТА ШТО МОЖЕ ДА СЕ КОНФИГУРИРА 

Со понудените 30 бои, осветлувањето во кабината ги истакнува карактеристиките на дизајнот на Range Rover Sport и создава уникатна, релаксирачка атмосфера.

ДОДАТОЦИ

Широка палета на софистицирани додатоци коишто совршено одговараат на динамичната природа на Range Rover Sport.

ЗА МИЛЕНИЧИЊА
БЕЗГРИЖНОСТ
 ЗА НА ПАТ

ПРОДОЛЖЕТЕ ДА ИСТРАЖУВАТЕ

ИСТРАЖЕТЕ ГО RANGE ROVER SPORT

ИСТРАЖЕТЕ ГО RANGE ROVER SPORT

Доведен на друго ниво.
<!--td {border: 1px solid #cccccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->МОДЕЛИ И СПЕЦИФИКАЦИИ

МОДЕЛИ И СПЕЦИФИКАЦИИ

Погледнете ја целата серија на модели и спецификации.
RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

Волшебен, динамичен и самоуверен.

Достапно само кај моделите Range Rover Sport Dynamic.

*
Бел контрастен покрив е достапен само кај моделите на Range Rover Sport Autobiography.

Прикажаниот модел SV вклучува мат боја за надворешноста, Carbon Bronze, сега целосно распределена и веќе недостапна. Контактирајте го Вашиот локален продавач за најновата достапност.