ПОСЕДУВАЊЕ ПЛАГ-ИН ЕЛЕКТРИЧЕН ПОГОН

ПОСЕДУВАЊЕ ПЛАГ-ИН ЕЛЕКТРИЧЕН ПОГОН

ИЗВЛЕЧЕТЕ ГО НАЈДОБРОТО ОД ВАШИОТ НОВ LAND ROVER

НАГОДУВАЊЕ НА ВАШЕТО

НАГОДУВАЊЕ НА ВАШЕТО

За да го извлечете најдоброто од главните функции и карактеристики на Вашето возило прво треба да се поврзете со Вашиот систем за информации и забава и да ги нагодите елементите за контрола на Вашиот паметен1 телефон.
ПОЛНЕЊЕ НА ВАШЕТО ЕЛЕКТРИЧЕН ХИБРИД

ПОЛНЕЊЕ НА ВАШЕТО ЕЛЕКТРИЧЕН ХИБРИД

Дознајте ги едноставните чекори за полнење на Вашето возило во домашни услови или на Вашата следна дестинација.
РЕЖИМИ ЗА ВОЗЕЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧЕН ХИБРИД

РЕЖИМИ ЗА ВОЗЕЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧЕН ХИБРИД

Запознајте се со режимите што Ви овозможуваат да возите со погон на струја или бензин.

1Само компатибилни паметни телефони. Предмет на достапност на пазарот на платформи од провајдери од трети страни и сигнал на мобилен телефон.