LAND ROVER RENT

Пронајдете автомобил за изнајмување за секоја прилика - брзо и едноставно. За сите што ги ценат ексклузивноста и перформансите. Резервирајте го Вашиот Land Rover од соништата веднаш!

LAND ROVER RENT ЗА СЕКОЈА ПРИЛИКА

Со Land Rover RENT ќе го пронајдете совршениот автомобил за изнајмување, какви и да се Вашите потреби – брзо и едноставно. За семејни патувања, авантури во природата, деловни состаноци, рекреација или работа: Вашиот Land Rover чека на Вас!

ВИКЕНД ПАТУВАЊА

ВИКЕНД ПАТУВАЊА

Возилата на Land Rover се извонредно опремени и се изработени според највисоките стандарди. Секое патување со овие возила е уживање за авантуристот.
СПЕЦИЈАЛНИ ПРИЛИКИ

СПЕЦИЈАЛНИ ПРИЛИКИ

Од родендени до свадби, секој значаен момент заслужува вистински автомобил за да се памети.  Појавете се со стил.
ДЕЛОВНИ СОСТАНОЦИ

ДЕЛОВНИ СОСТАНОЦИ

Претприемачки дух: автомобилите на Land Rover се токму тоа што Ви треба за да оставите совршен прв впечаток.
ЗАМЕНА

ЗАМЕНА

Привремените решенија не треба да бидат компромис. Нашите модели Ви нудат безгрижно уживање во возењето, каде и да сте, секогаш кога Ви треба.

САМО ТРИ ЧЕКОРИ ДО ВАШИОТ АВТОМОБИЛ ОД СОНИШТАТА

ВНЕСЕТЕ ЈА ЛОКАЦИЈАТА ЗА ПРЕЗЕМАЊЕ И ПЕРИОДОТ ЗА ИЗНАЈМУВАЊЕ

ВНЕСЕТЕ ЈА ЛОКАЦИЈАТА ЗА ПРЕЗЕМАЊЕ И ПЕРИОДОТ ЗА ИЗНАЈМУВАЊЕ

ИЗБЕРЕТЕ ГО ВОЗИЛОТО ШТО ГО ПОСАКУВАТЕ

ИЗБЕРЕТЕ ГО ВОЗИЛОТО ШТО ГО ПОСАКУВАТЕ

РЕЗЕРВИРАЈТЕ LAND ROVER И УЖИВАЈТЕ ВО ПАТУВАЊЕТО

РЕЗЕРВИРАЈТЕ LAND ROVER И УЖИВАЈТЕ ВО ПАТУВАЊЕТО

Range Rover Evoque

Range Rover Evoque

Сликата е само како илустрација.

Цена на ден 210 €


5 седишта
USB 3
163 hp
дизел
автоматик
Боја: црна
додатоци
Discovery Sport

Discovery Sport

Сликата е само како илустрација.

Цена на ден 210 €


5 седишта
USB 3
163 hp
дизел
автоматик
Боја: сива
додатоци