НОВИОТ RANGE ROVER SPORT

НОВИОТ RANGE ROVER SPORT

ИНСТИНКТИВЕН, НЕВЕРОЈАТЕН, БЕСКОМПРОМИСЕН
ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

изјава од land rover

Во срцето на нашата марка е духот на човековиот непокор.

Никогаш не било посоодветно време тој дух да дојде до израз.

Заедно ќе пребродиме.

Длабоко сме уверени дека ќе го најдеме вистинскиот пат до светла иднина за сите нас.

ДОСТАПНИ СМЕ ЗА ВАС

Почитувани клиенти и пријатели на Jaguar Land Rover,

Се надеваме дека сте добро во ова време на предизвици и дека се прилагодувате на новата нормала.
Нашата компанија Automobili Group e на располагање за сите ваши барања и потреби во врска со продажба и сервис на Jaguar Land Rover возила, со редовно работно време:
Продажба на возила:
8:30 – 18:00 часот (понеделник – петок); 9:00 – 14:00 часот (сабота)
Сервис и резервни делови:
8:30 – 16:30 часот (понеделник – петок); 9:00 – 14:00 часот (сабота)

ГИ ПОЧИТУВАМЕ ПРОПИШАНИТЕ ЗАШТИТНИ МЕРКИ

Согласно препораките од Владата и Министерство за здравство, во објектите на Jaguar Land Rover Македонија се преземени низа на превентивни мерки, активности и процедури за заштита од COVID-19.
И понатаму, безбедноста на нашите вработени и клиенти е нашиот врвен приоритет. Кога ќе нè посетите, ќе забележите дека:
  • во приемниот дел се достапни ракавици за една употреба, маски и средство за дезинфекција, ве молиме користете ги при влез во нашите објекти
  • ја одржуваме безбедната дистанца од 2 m
  • при прием во сервис клучот од возилото се заштитува со најлонска фолија или се остава во посебна кутија да отстои
  • пред да се пристапи на сервис, на возилото се поставуваат заштитни навлаки за една употреба на воланот, рачката од менувач, седиштето и заштитна патосница, кои по завршување на интервенцијата се вадат
  • возилата се чистат и дезинфицираат по секој контакт
Избегнуваме да се ракуваме, но љубезно ќе ве пречекаме. Се гледаме.

НАШИТЕ СЕМЕЈСТВА

ФАМИЛИЈАТА RANGE ROVER

ФАМИЛИЈАТА RANGE ROVER

Неспоредливата елеганција.
ЗАПОЗНАЈТЕ ЈА ФАМИЛИЈАТА
ФАМИЛИЈАТА DISCOVERY

ФАМИЛИЈАТА DISCOVERY

Авантура. Тоа ни е во крвта.
ЗАПОЗНАЈТЕ ЈА ФАМИЛИЈАТА
ФАМИЛИЈАТА DEFENDER

ФАМИЛИЈАТА DEFENDER

Одлучна трајност.
ЗАПОЗНАЈТЕ ЈА ФАМИЛИЈАТА

НАШИ ВОЗИЛА

НОВИОТ RANGE ROVER

НОВИОТ RANGE ROVERНеспоредлива префинетост и луксуз
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
НОВИОТ RANGE ROVER SPORT

НОВИОТ RANGE ROVER SPORTИнстинктивен, неверојатен, бескомпромисен.
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Range Rover Sport

Range Rover SportНајагилниот и најдинамичниот Land Rover
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Range Rover Velar

Range Rover VelarНашиот најпрефинет и најспособен SUV од средна големина
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
 RANGE ROVER EVOQUE

RANGE ROVER EVOQUEВистински момент да ја видите нашата креација
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Special Vehicle Operations

Special Vehicle Operations

Луксуз, перформанси и способности издигнати на повисоко ниво
ПРЕГЛЕД
НОВИОТ RANGE ROVER

НОВИОТ RANGE ROVERНеспоредлива префинетост и луксуз
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
НОВИОТ RANGE ROVER SPORT

НОВИОТ RANGE ROVER SPORTИнстинктивен, неверојатен, бескомпромисен.
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Range Rover Sport

Range Rover SportНајагилниот и најдинамичниот Land Rover
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Range Rover Velar

Range Rover VelarНашиот најпрефинет и најспособен SUV од средна големина
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
 RANGE ROVER EVOQUE

RANGE ROVER EVOQUEВистински момент да ја видите нашата креација
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Special Vehicle Operations

Special Vehicle Operations

Луксуз, перформанси и способности издигнати на повисоко ниво
ПРЕГЛЕД

ВОЗИЛА НА ЛАГЕР

ПРОНАЈДЕТЕ ПРОДАВАЧ

Побарајте продавач на Land Rover близу вас
КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ