ОРИГИНАЛНИ ДЕЛОВИ

ЗА ДА СОЗДАДЕМЕ АВТЕНТИЧНИ ОРИГИНАЛНИ ДЕЛОВИ ГИ КОМБИНИРАМЕ ТРАДИЦИОНАЛНИТЕ МЕТОДИ И НАЈСОВРЕМЕНАТА ТЕХНОЛОГИЈА.

ОРИГИНАЛНИ ДЕЛОВИ

Обезбедуваме оригинални делови за класик возилата за илјадници клиенти ширум светот и наша главна цел е да понудиме услуга од највисоко ниво и квалитетни оригинални делови за клиентите што се грижат за возила што не се произведуваат десет или повеќе години. Сите делови се произведени според прецизните спецификации на Land Rover од страна на оригиналните добавувачи, секогаш кога е тоа можно, со автентични цртежи и алати на Land Rover за да се гарантира 100%-на автентичност.

АВТЕНТИЧНОСТ

Оригиналните делови за класик возилата не се само репродукција. Тие се нови делови точни како оригиналните и се конструирани и изработени со голема трпеливост од страна на врвни мајстори коишто се соживеани со класик моделите на Land Rover. Нивната поврзаност со автомобилите и нивното наследство се елементите што ги внесуваат прецизноста, автентичноста и единствениот дух во секој еден дел.
За подетални информации јавете се на +44 (0)203 601 1255 или преку е-пошта info@classic.landrover.co.uk

LAND ROVER CLASSIC

ПОГОН ЗА JAGUAR LAND ROVER CLASSIC

ПОГОН ЗА JAGUAR LAND ROVER CLASSIC

Со гордост го претставуваме новиот објект за погонот за Jaguar Land Rover Classic. Екипиран со стручни инженери и специјалисти за историски автомобили, наша цел е да го понудиме најдоброто во реставрирањето.
АВТЕНТИЧНИ АВТОМОБИЛИ

АВТЕНТИЧНИ АВТОМОБИЛИ

Оживување на историјата со прецизно обновување на класик возилата на Land Rover во ограничена серија, вклучувајќи го легендарниот Land Rover од серијата I и оригиналните возила Range Rover со две врати.
СЕРВИС ЗА СОПСТВЕНИЦИТЕ НА ВОЗИЛА

СЕРВИС ЗА СОПСТВЕНИЦИТЕ НА ВОЗИЛА

Оваа единица е екипирана со стручни инженери и специјалисти за историски автомобили и има за цел да обезбеди гарантиран оригинален сервис, реставрација и помош за продажба за сите класик модели на Land Rover без оглед на нивната старост.
CLASSIC EXPERIENCES

CLASSIC EXPERIENCES

Не мора да имате класик возило на Land Rover за да искусите колку е возбудливо зад воланот на овие возила. Нашата програма Classic Experiences нуди уникатна можност да го доживеете духот, романсата и возбудата на минатото на Land Rover.