Никогаш не престанувајте да истражувате, со најсестраниот SUV во светот. Без оглед каде сакате да одите, или кого сакате да земете со Вас, искористете ја беспрекорната способност за движење по секаков терен и флексибилноста на поставката со 7 седишта. Започнете ја Вашата авантура заедно со Discovery.

СЕСТРАНОСТ ВГРАДЕНА ВО ДИЗАЈНОТ

Versatile by design

Посакуваниот луксуз е во беспрекорна хармонија со комфорот за целото семејство.

Versatile by design

НАПРАВЕТЕ ПРОСТОР ЗА ДА ИСТРАЖУВАТЕ

Реконфигурирајте ја поставката на 7 седишта со допир на екранот.

ИНСПИРАЦИЈА

Внимателно изработените конфигурации од нашите стручни дизајнери ја изразуваат совршената рамнотежа на способност и комфор и се подготвени за Вашиот избор и нарачка.

FOR DOGS

For the whole family, including muddy boots and paws.
EXPLORE CURATION

ИЗБОР НА МОДЕЛИ

Вратете ги слободата и авантурата назад на мапата. Изберете Discovery за Вас.

DISCOVERY METROPOLITAN

Импресивно издание со познатата сестраност на Discovery.
ДИЗАЈНИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ

ИСТРАЖЕТЕ ГО DISCOVERY

НЕНАДМИНАТА СЕСТРАНОСТ

НЕНАДМИНАТА СЕСТРАНОСТ

Направен за сите семејства и за секакви прилики.
ВООЧЛИВ СТИЛ НА DISCOVERY

ВООЧЛИВ СТИЛ НА DISCOVERY

Направен за истражување со решителен дизајн и врвна сестраност.
БЕСПРЕКОРНА СПОСОБНОСТ

БЕСПРЕКОРНА СПОСОБНОСТ

Опремен за да се справи со секаков терен. Зграпчете ја Вашата следна авантура.
ЧУВСТВИТЕЛНА ТЕХНОЛОГИЈА

ЧУВСТВИТЕЛНА ТЕХНОЛОГИЈА

Бидете поврзан и информиран со интуитивниот систем за информации и забава Pivi Pro.