НОВИОТ RANGE ROVER EVOQUE

ДИЗАЈНИРАН И ИЗРАБОТЕН ВО ОБЕДИНЕТОТО КРАЛСТВО
Редуктивен, софистициран и харизматичен. Range Rover Evoque е пример за останатите.
CAPTIVATING CHARACTER
Со високо ниво на луксуз и сериозна одржливост, Evoque го поставува новиот златен стандард.
GQ UK
CAPTIVATING CHARACTER

ПИОНЕРСКИ ИНОВАЦИИ

Новитетите од полето на информации и забава и технологија, софистициран дизајн и иновации работат во хармонија за да го направат Range Rover Evoque дело на беспрекорниот луксуз.

ЕЛЕКТРИФИЦИРАНИ ПЕРФОРМАНСИ

Со докажана автономија до 62 km во режимот за целосно електрично возило**, плаг-ин електричниот хибрид (PHEV) нуди ефикасно и едноставно возење и способност за полнење од 0 до 80 проценти за околу 30 минути со брзо полнење со еднонасочна струја DC.

ELECTRIFIED PERFORMANCE

ИНСПИРАЦИЈА

Внимателно изработените конфигурации од нашите стручни дизајнери ја изразуваат совршената рамнотежа помеѓу шармантниот карактер и луксузот на Range Rover Evoque и се подготвени за Вашиот избор и нарачка.

INSPIRATION

ИЗБОР НА МОДЕЛИ

Изберете некој од четирите уникатни модели за да го започнете Вашето патување.

RANGE ROVER EVOQUE AUTOBIOGRAPHY

Беспрекорен израз на софистициран дизајн.
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ

ИСТРАЖЕТЕ ГО RANGE ROVER EVOQUE

УНИКАТЕН ДИЗАЈН

УНИКАТЕН ДИЗАЈН

Изработен без компромис. Изразување на ДНК на дизајнот на Range Rover со совршено оптимизирани пропорции и затегнати површини.
ПОВРЗАНА ПОГОДНОСТ

ПОВРЗАНА ПОГОДНОСТ

Напредна технологија значи дека сте во тек со бројни иновации, збогатувајќи го секое Ваше патување.
СОВРЕМЕН КОМФОР

СОВРЕМЕН КОМФОР

Загарантирано спокојство. Со вообичаена Range Rover префинетост во Evoque за поголем комфор, погодност и благосостојба.
ЕЛЕКТРИФИЦИРАНА ЕЛЕГАНЦИЈА

ЕЛЕКТРИФИЦИРАНА ЕЛЕГАНЦИЈА

Електрифицирана ефикасност со возбудлива и смирена динамика и способноста за движење по секаков терен што е заштитен знак на Range Rover.

**Погледнете ги WLTP вредностите.

Наведените вредности се според официјалните тестови на производителот во согласност со прописите на ЕУ со целосно наполнета батерија. Овие вредности служат само за споредба. Во реалност овие вредности можат да се разликуваат. Вредностите за емисијата на CO2, потрошувачката на гориво, потрошувачката на енергија и автономијата можат да варираат во зависност од неколку фактори како што се стилот на возење, условите на околината, товарот, вградените тркала, вградените додатоци, актуелната патека и состојбата на батеријата. Вредностите за автономијата се базираат на сериско возило по стандардизирана патека.

Времето потребно за полнење на батеријата зависи од многу фактори, меѓу другите: староста, состојбата, температурата и постоечкото енергетско ниво на батеријата; опремата што се користи и времетраењето на полнењето.