ЕЛЕКТРИЧНИ И ЕЛЕКТРИЧНИ ХИБРИДНИ ВОЗИЛА

ЕЛЕКТРИЧНИ И ЕЛЕКТРИЧНИ ХИБРИДНИ ВОЗИЛА

ЕЛЕКТРИЧНИ ВОЗИЛА

RANGE ROVER ELECTRIC HYBRID

RANGE ROVER ELECTRIC HYBRID

Неспоредлива префинетост и луксуз.  


- Автономија според WLTP до 121 km **

- Автономија во реални услови до 94 km

- CO2 од 16 g/km**

RANGE ROVER SPORT ELECTRIC HYBRID

RANGE ROVER SPORT ELECTRIC HYBRID

Инстинктивен, неверојатен, бескомпромисен.


- Автономија според WLTP до 123 km **

- Автономија во реални услови до 96 km

- CO2 од 18**

RANGE ROVER VELAR ELECTRIC HYBRID

RANGE ROVER VELAR ELECTRIC HYBRID

Софистицирана елеганција.​


- Автономија според WLTP до 65 km **

- Автономија во реални услови до 51 km

- CO2 од 38 g/km**

RANGE ROVER EVOQUE ELECTRIC HYBRID

RANGE ROVER EVOQUE ELECTRIC HYBRID

Компактен урбан Range Rover за во град и надвор од град. Неговата coupé силуета и модерната луксузна внатрешност се истакнуваат насекаде.


- Автономија според WLTP до 62 km**

- Автономија во реални услови до 48 km

- CO2 од 31 g/km**

DISCOVERY SPORT ELECTRIC HYBRID

DISCOVERY SPORT ELECTRIC HYBRID

За Вашата следна авантура.  


- Автономија според WLTP до 61 km **

- Автономија во реални услови до 47 km

- CO2 од 33 g/km**

DEFENDER ELECTRIC HYBRID

DEFENDER ELECTRIC HYBRID

Најспособниот Land Rover. Се карактеризира со нашите најјаки материјали досега и е тестиран до неговите крајни граници. Defender е дизајниран за оптимална трајност.


- Автономија според WLTP до 51 km **

- Автономија во реални услови до 43 km

- CO2 од 57 g/km**

RANGE ROVER MHEV

RANGE ROVER MHEV

Range Rover е пример за останатите со својот модерен изглед што го одзема здивот, неспоредливите префинетост и способност на Land Rover.


- CO2 од 197 g/km**

RANGE ROVER SPORT MHEV

RANGE ROVER SPORT MHEV

Инстинктивен, неверојатен, бескомпромисен.


- CO2 од 194 - 211 g/km**

RANGE ROVER VELAR MHEV​

RANGE ROVER VELAR MHEV​

Софистицирана елеганција.​


- CO2 од 168 g/km ^

RANGE ROVER EVOQUE MHEV

RANGE ROVER EVOQUE MHEV

Компактен урбан Range Rover за во град и надвор од град. Неговата coupé силуета и модерната луксузна внатрешност се истакнуваат насекаде.


- CO2 од 166 g/km ^

DISCOVERY MHEV

DISCOVERY MHEV

Сестраниот SUV во целосна големина со простор и практичност. Спремен е за авантури со дури седум луѓе.


- CO2 од 217 g/km ^

DISCOVERY SPORT MHEV

DISCOVERY SPORT MHEV

За Вашата следна авантура.  


- CO2 од 172 g/km ^

DEFENDER MHEV

DEFENDER MHEV

Најспособниот Land Rover. Се карактеризира со нашите најјаки материјали досега и е тестиран до неговите крајни граници. Defender е дизајниран за оптимална трајност.


- CO2 од 215g/km ^

ПРОДОЛЖЕТЕ ДА ГИ ИСТРАЖУВАТЕ ЕЛЕКТРИЧНИТЕ И ЕЛЕКТРИЧНИТЕ ХИБРИДНИ ВОЗИЛА

ЕЛЕКТРИЧЕН И ЕЛЕКТРИЧЕН ХИБРИДЕН ПОГОН

ЕЛЕКТРИЧЕН И ЕЛЕКТРИЧЕН ХИБРИДЕН ПОГОН

Електричната енергија внесува ново ниво на одржливост, префинетост и чувствителност во возилата за кои верувате дека ќе Ве однесат каде било.
АВТОНОМИЈА СО ЕЛЕКТРИЧЕН ПОГОН

АВТОНОМИЈА СО ЕЛЕКТРИЧЕН ПОГОН

Ниедно растојание никогаш не е над границите. Видете како можете да ја максимирате Вашата автономија на секое патување.
ПОЛНЕЊЕ

ПОЛНЕЊЕ

Од време на полнење до заштеда, дознајте сѐ што Ви треба за полнење на Вашето возило во домашни услови и на Вашата дестинација.

Вредностите за автономијата на ЕВ се базираат на сериско возило по стандардизирана патека. Постигнатата автономија ќе се менува во зависност од состојбата на возилото и батеријата, актуелната патека и опкружување и стилот на возење.

Наведените вредности се пресметани според NEDC2 (New European Driving Cycle – Нов европски циклус на возење) од официјалните WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure – Светска хармонизирана постапка за испитување на лесни возила) тестови на производителот во согласност со прописите на ЕУ со целосно наполнета батерија. Овие вредности служат само за споредба. Во реалност овие вредности можат да се разликуваат. Вредностите за емисијата на CO2, потрошувачката на гориво, потрошувачката на енергија и автономијата можат да варираат во зависност од неколку фактори како што се стилот на возење, условите на околината, товарот, вградените тркала и вградените додатоци. Вредностите за NEDC2 се пресметуваат со помош на државната формула од вредностите за WLTP еквивалентни на тие што би биле според стариот NEDC тест. Потоа може да се наметне точната даночна стапка.

**Наведените вредности се според официјалните тестови на производителот во согласност со прописите на ЕУ со целосно наполнета батерија. Овие вредности служат само за споредба. Во реалност овие вредности можат да се разликуваат. Вредностите за емисијата на CO2, потрошувачката на гориво, потрошувачката на енергија и автономијата можат да варираат во зависност од неколку фактори како што се стилот на возење, условите на околината, товарот, вградените тркала, вградените додатоци, актуелната патека и состојбата на батеријата. Вредностите за автономијата се базираат на сериско возило по стандардизирана патека.