ПРОГРАМАТА THE ABOVE AND BEYOND TOUR

ИМА ЛИ ЗАБАВА КОГА СЕ ВОЗИ ПО РАМЕН ТЕРЕН? ИЗВЛЕЧЕТЕ ГО МАКСИМУМОТ ОД СЕБЕ И ОД НАШИТЕ ВОЗИЛА НИЗ БРОЈНИТЕ ПРЕДИЗВИЦИ ВО ВОЗЕЊЕТО

Прекрасен ден. Сè уште не сум сигурна дали го извлеков максимумот од автомобилот, но знам дека бев блиску до моите крајни граници.

KARYN REIDY (КАРИН РИДИ)
УЧЕСНИК ВО ПРОГРАМАТА LAND ROVER EXPERIENCE, СОЛИХАЛ, ОБЕДИНЕТОТО КРАЛСТВО

ВОЗЕЊЕ СО EXPERIENCE

ПРОБНО ВОЗЕЊЕ

ПРОБНО ВОЗЕЊЕ

Ова е вашата шанса да седнете зад воланот на Land Rover во едночасовно воведно возење. Стекнете дополнителна самодоверба во вашите вештини за возење и искусете ја способноста на Land Rover возејќи го преку нагорнини, надолнини и низ вода.
ПОЛУДНЕВНА ПРОГРАМА

ПОЛУДНЕВНА ПРОГРАМА

Развијте ги вашите вештини за возење преку стручна обука и стекнете поголемо знаење за контролирање на возилото, совладување на пречките и како да пристапите во различни средини како на пр. движење по многу стрмен терен, по надолнина, по странични падини и преминување преку вода.
ЦЕЛОДНЕВНА ПРОГРАМА

ЦЕЛОДНЕВНА ПРОГРАМА

Истражувајте терен што претставува поголем предизвик за вас и усовршете ги вашите техники за возење под будното око на квалификуваниот инструктор. Совладувајте разни елементи од теренското возење и стекнете се со поголема самодоверба што ќе ве подготви за реалните ситуации. Откако ќе ја завршите целодневната програма Experience, спремни сте за напредната програма Experience.
НАПРЕДНА ПРОГРАМА

НАПРЕДНА ПРОГРАМА

Време е да смените степен на пренос, буквално кажано, и подлабоко да навлезете во техниката за менување во подрачје со голем и мал број на вртежи додека се движите по предизвикувачки терен. Оваа вештина ќе ви донесе подобрена инерција на возилото и контролирано итно кочење на лизгава подлога.
ПРОГРАМА ПО НАРАЧКА

ПРОГРАМА ПО НАРАЧКА

Кажете ни што сакате да постигнете и ќе направиме ексклузивна Land Rover Experience програма за вас, вашите клиенти и вашиот персонал. Возбудливи доживувања при возењето, тим билдинг, награди, работни средби надвор од работно место или прослави што можат да се прилагодат за да одговараат на најстрогите барања.
СТРУЧНА ОБУКА

СТРУЧНА ОБУКА

Нашите инструктори водат курсеви со стручна обука за возачи на кое било ниво. Во обуката се вклучени, меѓу другите операции, и работа со макарата за влечење, оспособување на возилото и возење со приколка. За професионалците се достапни и курсеви по нарачка.

ПРОГРАМАТА THE ABOVE AND BEYOND TOUR

Ако вие сакате предизвик, истото го сакаме и ние. Програмата The Above and Beyond Tour е пред вас, ве сместува зад воланот на вашиот омилен Land Rover за бројни возбудливи пречки или теренски конфигурации. Интензивни наклони, драматични надолнини, странични падини и многу други конфигурации - оваа програма има за цел од прва рака да се искусат препознатливите способности и стабилноста на Land Rover. Сепак, има ли забава кога се вози по рамен терен?
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

ЗАКАЖЕТЕ ДЕН ЗА ВОЗЕЊЕ СО EXPERIENCE

30 Experience центри за возење. Свет за истражување.

ДАЛИ СТЕ ПОДГОТВЕНИ ЗА АВАНТУРА?

Несекојдневни патувања преку целата планета
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ