RANGE ROVER VELARОд моќност и вистинско задоволство во возењето до економичност и префинетост, ќе најдете мотор за вас. Сите мотори од нашата палета се карактеризираат со технологијата Stop/Start, плус тука е и понудата на бензински и дизел мотори што се опремени со технологијата за делумно хибридно електрично возило (MHEV).

Комбинација од современ луксуз и прочуената префинетост. Ќе уживате во нив при секое патување со Range Rover Velar.

Брзо и едноставно пронајдете го тоа што го барате без да се изгубите во менијата, екраните и скриените функции. Pivi, системот за информации и забава во Range Rover Velar, има екран на допир со интуитивен интерфејс што го прави поефикасен и нуди поголемо уживање.

Во внатрешноста на Range Rover Velar ќе видите згодни и префинети детали што едноставно имаат смисол, како што е двојниот делив потпирач за рака што работи независно – едноставно прилагодете го, навалете се и релаксирајте се.
*Погледнете ги WLTP вредностите.
Наведените вредности се пресметани според NEDC2 (New European Driving Cycle – Нов европски циклкус на возење) од официјалните WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure – Светска хармонизирана постапка за испитување на лесни возила) тестови на производителот во согласност со прописите на ЕУ. Овие вредности служат само за споредба. Во реалност овие вредности можат да се разликуваат. Вредностите за емисијата на CO2 и за потрошувачката на гориво можат да варираат во зависност од вградените тркала и опционалната опрема.

ТЕСТ ВОЗЕЊЕ

ВАЖНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА ПОТРОШУВАЧОТ: Со изнесување на овие информации вие одобрувате да ве контактираме преку долунаведените методи на комуникација, освен ако поинаку не наведете со поништување на изборот на кое било од долунаведените полиња. Jaguar Land Rover ќе ги искористи сите добиени информации за да ве информира во врска со производите и услугите и за да го унапреди начинот на којшто ве опслужува. Вашите инфрмации ќе бидат изложени само за Jaguar Land Rover, неговите продавачи, официјалните партнери, агенциите, здружените компании кои ги обезбедуваат информациите од ваша корист.

*Погледнете ги WLTP вредностите.
Наведените вредности се пресметани според NEDC2 (New European Driving Cycle – Нов европски циклкус на возење) од официјалните WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure – Светска хармонизирана постапка за испитување на лесни возила) тестови на производителот во согласност со прописите на ЕУ. Овие вредности служат само за споредба. Во реалност овие вредности можат да се разликуваат. Вредностите за емисијата на CO2 и за потрошувачката на гориво можат да варираат во зависност од вградените тркала и опционалната опрема.