Вимблдон

ШАМПИОНАТОТ, ВИМБЛДОН 2024

„Како култен британски културен настан што го гледаат милиони ширум светот, шампионатот обезбедува идеална можност за Range Rover да стапи во контакт со нашите глобални клиенти со креативно раскажување, што совршено ја прикажува елеганцијата и префинетоста на нашите возила и синергијата помеѓу нашите два модерни луксузни бренда“.
Џералдина Ингам,
Генерален директор на Range Rover

ЗАЕДНИЧКА СТРАСТ

Во срцето на нашата соработка е чувството за префинетост и заедничката посветеност на одржлива иднина. Нашето семејство Range Rover е спремно за превезување на играчите и официјалните лица во текот на турнирот.


Со уредите за полнење на истата локација и автономијата до 125 km на чисто електричен погон, Range Rover и Range Rover Sport плаг-ин електричните хибриди секогаш се спремни да го совладаат растојанието.

ПРИМЕР ЗА ОСТАНАТИТЕ

Најстариот тениски турнир во светот е и социјален настан на сезоната. Во серија на разиграни вињети Range Rover семејството го оживува бонтонот на Вимблдон.

RANGE ROVER

Вимблдон

ПИЈАЛАЦИТЕ МОРА ВНИМАТЕЛНО ДА СЕ СМЕСТАТ

Совршено разладено за летен ден со SV Signature Suite.
Вимблдон

НОСЕТЕ СООДВЕТНА ОБЛЕКА ЦЕЛО ВРЕМЕ

Дизајнот на Range Rover никогаш не е несоодветен.

RANGE ROVER SPORT

СООДВЕТНИ ПАУЗИ ЗА ПОЛНЕЊЕ

СООДВЕТНИ ПАУЗИ ЗА ПОЛНЕЊЕ

Со брзо полнење со еднонасочна струја DC, Range Rover Sport плаг-ин хибрид (PHEV) никогаш не е надвор од игра долго време.
ВЕ МОЛИМЕ СЕДНЕТЕ НА МЕСТОТО ШТО ВИ Е ДОДЕЛЕНО

ВЕ МОЛИМЕ СЕДНЕТЕ НА МЕСТОТО ШТО ВИ Е ДОДЕЛЕНО

Ваша лична ВИП ложа со седишта од перфорирана кожа Windsor.

RANGE ROVER VELAR

ТИВКО МЕСТО

ТИВКО МЕСТО

Одморете се од возбудувањето и уживајте во тивкиот комфор на Вашата кабина.
ИГРАТА ЌЕ ПРОДОЛЖИ ОТКАКО ПОКРИВОТ ЌЕ СЕ ЗАТВОРИ

ИГРАТА ЌЕ ПРОДОЛЖИ ОТКАКО ПОКРИВОТ ЌЕ СЕ ЗАТВОРИ

Лизгачкиот панорамски покрив Ве штити од дождот и го внесува сонцето во кабината.

RANGE ROVER EVOQUE

Карактеристиките на Pivi и InControl, услугите од трети страни, опциите и нивната достапност и понатаму се во зависност од пазарот – проверете кај Вашиот продавач на Land Rover за нивната достапност и целосните услови за користење на локалниот пазар. Одредени функции доаѓаат со претплата што ќе бара подоцнежно обновување по почетниот услов за којшто Ве советувал Вашиот продавач. Не може да се гарантира поврзливост со мобилната мрежа на секоја локација. Информациите и сликите што се прикажани во однос на InControl технологијата, вклучувајќи екрани или секвенци, се предмет на ажурирања на софтверот, контрола на верзијата и други системски/визуелни измени во зависност од избраните опции.  


Опционалните карактеристики и нивната достапност можат да се разликуваат според пазарот и спецификацијата на возилото (модел и погонски систем) или да бараат инсталирање на друга опрема за да можат да се вградат. За подетални информации контактирајте со Вашиот локален продавач или конфигурирајте го Вашето возило онлајн.