ФАМИЛИЈАТА DEFENDER

ОДЛУЧНА ТРАЈНОСТ

Со визуелно неодоливи пропорции, карактеристичен став „успешен каде и да оди“ и трајност во својата срж, тоа е Defender. Способен за големи нешта, повторно создаден за 21 век.

ДНК НА DEFENDER

ПРИРОДНО СПОСОБЕН

Defender е способен за друмско возење исто како што е и за теренско возење. Системот од светска класа, Теренска реакција којашто може да се конфигурира*, нуди смирено возење по секаков терен за да одите понатаму. Сега можете да откриете за што сте навистина способни.

ОПТИМАЛНА ТРАЈНОСТ

Со својот поголем слободен простор под возилото, зајакнатата конструкција на каросеријата и внатрешност што може да издржи секаков удар, Defender е нашето најсилно возило досега.
Силен, траен и извонредно функционален, Defender е интересна приказна за вклучување на емоциите во дизајнот и севкупноста на инженерството.
ГЕРИ МЕКГАВЕРН (GERRY MCGOVERN)
ДИРЕКТОР ЗА ДИЗАЈН И ГЛАВНО ОДГОВОРНО ЛИЦЕ ЗА КРЕАТИВНОСТ

*Опционална каратеристика, достапна како дел од пакет.