ФАМИЛИЈАТА DISCOVERY

АВАНТУРА. ТОА НИ Е ВО КРВТА.

ЗАПОЗНАЈТЕ ЈА ФАМИЛИЈАТА

DISCOVERY

Најсестраниот SUV

– Голем и бескомпромисен багажен простор
– Сестрана внатрешност со практични решенија за конфигурацијата на седиштата и просторот за одлагање предмети
– Несомнена способност за движење по секаков терен
– Капацитет за влечење: 3500kg
– Длабочина на минување низ вода: 900mm
DISCOVERY

DISCOVERY SPORT

Сестран компактен SUV.

Достапен со дизел, бензински и делумно хибриден MHEV погонски систем

– Флексибилна конфигурација со 5+2 седишта
– Практични решенија за просторот за одлагање предмети
– Два уникатни стила
– Палета со опции за внатрешноста
– Спремен и во исчекување на авантура
DISCOVERY SPORT

ДНК НА DISCOVERY

ИЗДИГНУВАЊЕ НА СЕСТРАНОСТА НА НОВИ ВИСОЧИНИ

Динамичната надворешност и изненадувачки пространата внатрешност на фамилијата Discovery е пример за модерен семеен живот. Со места за седење за 7 возрасни лица, Discovery нуди релаксиран и современ простор, додека сестраната конфигурација со 5+2 седишта на Discovery Sport значи дека во него има место за седење за 5 возрасни лица и за две деца.

ДИЗАЈНЕРСКО И ИНЖЕНЕРСКО СОВРШЕНСТВО

Беспрекорно вклучување во вашиот животен стил, одлична сестраност и практичен простор за одлагање предмети, водечки во класата способности за влечење и минување низ вода се дел од елементите што гарантираат дека Discovery е единственото возило што некогаш ќе ви треба.
Фамилијата Discovery претставува сестраност според животниот стил, создадена со дизајнерско и инженерско совршенство во својата срж.
ГЕРИ МЕКГАВЕРН (GERRY MCGOVERN)
ДИРЕКТОР ЗА ДИЗАЈН И ГЛАВНО ОДГОВОРНО ЛИЦЕ ЗА КРЕАТИВНОСТ