RANGE ROVER REBORN

ОРИГИНАЛНАТА ИКОНА ОД 1970-ТИТЕ СЕ ВРАТИ

РОДЕН ВО 1970 ГОДИНА. ПОВТОРНО РОДЕН ВО 2017 ГОДИНА.

Претставувањето на Range Rover во 1970 година смени сè. Никогаш порано луксузот на една лимузина не беше комбиниран со таква робустна способност за теренско возење со погон на четири тркала. Се роди глобална икона и моторен феномен. И скоро педесет години подоцна, Land Rover Classic ги враќа Range Rover возилата со две врати во фабричка состојба за идните генерации на колекционери и ентузијасти да ги купат директно од Land Rover.

Range Rover Reborn ја нагласува нашата посветеност кон серијата класични модели и е ретка можност за клиентите да бидат сопственици на вредна и оригинална колекционерска автомобилска икона.

Тим Ханиг
Директор, Jaguar Land Rover Classic

ЕВОЛУЦИЈАТА НА ЕДНА ИКОНА


Серијата I на Range Rover е пионер во автомобилската индустрија што смени сè. Уникатен SUV којшто не само што го издржа тестот на времето, туку и еволуираше во глобална икона на моќност, префинетост, способност и луксуз. А Range Rover Reborn го затвори кругот на оваа приказна. Почест на 48-годишното патување на Range Rover и враќање на местото каде што сето тоа започна. Затоа, да одвоиме еден момент да ја прославиме неверојатната еволуција што ја имаше легендарниот Range Rover во текот на изминатите скоро пет децении.
ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ФИЛМОТ

ИМАЈТЕ ДЕЛ ОД ИСТОРИЈАТА

Ако сакате да дознаете повеќе за Range Rover Reborn, контактирајте го тимот преку е-пошта classic@jaguarlandrover.com или јавете се на
+44 (0)20 3601 1255 и со задоволство ќе одговориме на вашите прашања.