RANGE ROVER

ДИЗАЈНИРАН И ИЗРАБОТЕН ВО ОБЕДИНЕТОТО КРАЛСТВО

Пријавете се на листата на чекање за Range Rover Electric за да имате можност да бидете меѓу првите што ќе направат пред-нарачка во 2024 година.

ПОЧЕТОКОТ НА НОВА ЕРА

Оригиналниот луксузен СУВ. Целосно Range Rover. Целосно електричен.

НОВИОТ RANGE ROVER ELECTRIC

Искусете го беспрекорниот луксуз со скоро бесшумниот целосно електричен погон и погодноста на мрежите со најбрзите јавни станици за полнење.


Врвната технологија за движење по секаков терен Ви овозможува да се искачите по потешки нагорнини и да поминете низ вода со длабочина до 850 mm - подлабоко од кој било друг електричен СУВ.

ПРИЈАВЕТЕ СЕ НА ЛИСТАТА НА ЧЕКАЊЕ

ИЗБОР НА МОДЕЛИ

Откријте ги нашите модели на Range Rover, достапни со стандардно и големо меѓуоскино растојание. Потоа, унапредите го Вашиот избор за да ги исполни Вашите секојдневни потреби.

RANGE ROVER SV

Дефиницијата за луксузно патување. Range Rover секогаш е пример за останатите, со својот модерен изглед што го одзема здивот.
PEERLESS REFINEMENT AND LUXURY

ПИОНЕРСКИ ИНОВАЦИИ

Range Rover има богата семејна лоза на пионерски иновации и продолжува да го ревидира правилникот за прецизност и квалитет.

PIONEERING INNOVATION

RANGE ROVER SV

Извонредна интерпретација на луксузот и персонализацијата на Range Rover.

RANGE ROVER SV

ЕЛЕКТРИЧЕН ХИБРИД

Range Rover плаг-ин електричен хибрид (PHEV) со продолжена автономија нуди ново ниво на перформанси, ефикасност и префинетост.

ELECTRIC HYBRID

ПОРТФОЛИО СО НАШИТЕ НАЈНОВИ ПРОИЗВОДИ ОД SV

Истражете ги најновите креации на одделението Special Vehicle Operations на Land Rover.

RANGE ROVER BY SV BESPOKE

НЕСПОРЕДЛИВА ПРЕФИНЕТОСТ И ЛУКСУЗ

PEERLESS REFINEMENT AND LUXURY

ИСТРАЖЕТЕ ГО RANGE ROVER

ИСТАКНАТ ДИЗАЈН

ИСТАКНАТ ДИЗАЈН

Без непотребни детали. Ова е најпосакуваниот Range Rover што е направен досега.
ПРЕФИНЕТОСТ И ЛУКСУЗ

ПРЕФИНЕТОСТ И ЛУКСУЗ

Луксузно патување и комфор за најмногу седум возрасни лица.
ИНТУИТИВНА ТЕХНОЛОГИЈА

ИНТУИТИВНА ТЕХНОЛОГИЈА

Дизајнирана да го направи Вашиот живот поедноставен, со мноштво системи за возење.
ПОГОЛЕМИ ПЕРФОРМАНСИ

ПОГОЛЕМИ ПЕРФОРМАНСИ

Ново ниво на перформанси, ефикасност и префинетост.

✝Секогаш проверете ја патеката и излезот пред минување низ вода.


*Добитник на наградата SMARTBEST за најдобри поврзани технологии, ноември 2020.

Имајте во предвид дека стандардните карактеристики може да бидат заменети кога избирате алтернативно ниво на опрема. Исто така, стандардните карактеристики може да се разликуваат во зависност од варијантата на моторот и трансмисијата.

Опционалните карактеристики и нивната достапност можат да се разликуваат според спецификацијата на возилото (модел и погонски систем) или пак бараат инсталирање на друга опрема за да можат да се вградат. За подетални информации контактирајте со Вашиот локален продавач или конфигурирајте го Вашето возило онлајн.

Возачите треба да ги користат функциите-во-автомобил само кога тоа е безбедно. Возачите мораат да бидат сигурни дека имаат целосна контрола над возилото за сето време.

Карактеристиките на Pivi и InControl, услугите од трети страни, опциите и нивната достапност и понатаму се во зависност од пазарот – проверете кај Вашиот локален продавач на Land Rover за нивната достапност и целосните услови за користење на локалниот пазар. Не може да се гарантира поврзливост со мобилната мрежа на секоја локација. Информациите и сликите што се прикажани во однос на InControl технологијата, вклучувајќи екрани или секвенци, се предмет на ажурирања на софтверот, контрола на верзијата и други системски/визуелни измени во зависност од избраните опции.​ Amazon, Alexa и сите поврзани лого знаци се трговски марки на Amazon.com, Inc. или неговите филијали. Одредени функции на Alexa зависат од технологијата паметен дом. За да користите Amazon Alexa треба да имате Amazon сметка.

MeridianTM е регистрирана трговска марка на Meridian Audio Ltd.