LAND ROVER DEFENDER

СПЕЦИФИКАЦИИ

ВЛЕЧЕЊЕ (ДО)

3.500 KG


Понесете сè што Ви треба.

АГОЛ НА ПРИОД

37,5°


Стандард кај моделот First Edition.

ПАТНИЦИ

ДО 8


Во Defender 130.

АВТОНОМИЈА КАКО ЕЛЕКТРИЧНО ВОЗИЛО (EV)

51 KM††


Со Defender Plug-in Hybrid.

СПЕЦИФИКАЦИИ

90
3.0D I6 200 PS AWD Auto MHEV
90

90

3.0D I6 200 PS AWD Auto MHEV

ПЕРФОРМАНСИ
ПОТРОШУВАЧКА НА ГОРИВО
ПОГОНСКА ЕДИНИЦА
ТЕЖИНИ
ВЛЕЧЕЊЕ
ДИМЕНЗИИ
ВИСИНА ВО КАБИНАТА
ПРОСТОР ЗА НОЗЕТЕ
ВОЛУМЕН НА БАГАЖНИОТ ПРОСТОР
КРУГ НА ВРТЕЊЕ
ДЛАБОЧИНА НА МИНУВАЊЕ НИЗ ВОДА

ПРОДОЛЖЕТЕ ДА ИСТРАЖУВАТЕ

МОДЕЛИ НА LAND ROVER DEFENDER

МОДЕЛИ НА LAND ROVER DEFENDER

Погледнете ја целата серија на модели.
ИСТРАЖЕТЕ ГИ МОДЕЛИТЕ
PLUG-IN HYBRID

PLUG-IN HYBRID

Откријте го возењето на плаг-ин хибрид.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
ОПЦИИ И ДОДАТОЦИ

ОПЦИИ И ДОДАТОЦИ

Персонализирајте го Вашиот Land Rover Defender.
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ОПЦИИТЕ И ДОДАТОЦИТЕ
ПАКЕТИ СО ДОДАТОЦИ

ПАКЕТИ СО ДОДАТОЦИ

Понудени се четири пакети.
ИСТРАЖЕТЕ ГИ ПАКЕТИТЕ СО ДОДАТОЦИ