EMBRACE THE IMPOSSIBLE

ЗГРАПЧЕТЕ ГО НЕВОЗМОЖНОТО

DEFENDER 130

DEFENDER 130

Нуди најголем простор во класата за дури осум патници со трет ред на седишта.
DEFENDER 110

DEFENDER 110

Збогатен простор со седум седишта и опцијата за трет ред на седишта.
DEFENDER 90<br>

DEFENDER 90

Изберете помеѓу пет или шест седишта.
DEFENDER HARD TOP

DEFENDER HARD TOP

Достапен со пет, шест или седум седишта и две варијанти на каросеријата.

НОВИОТ DEFENDER OCTA

Нов херој за секаков терен ќе ги издигне перформансите и способностите на Defender до максимум.
Defender OCTA Steering Wheel

DEFENDER 130

Слобода за сите. Осум седишта за заедничко истражување.

DEFENDER 110

Спакувајте се и заминете некаде. Опционален трет ред на седишта и значајна способност.

DEFENDER 90

Defender во својата најчиста форма. Ве очекуваат бескрајни можности.

DEFENDER HARD TOP

Способен и како комерцијално возило. Најсилниот Defender досега.

ХУМАНИТАРНИ ПАРТНЕРИ УШТЕ ОД 1954

Градење силна, подготвена и издржлива заедница ширум светот со британскиот Црвен крст.
ИСТРАЖЕТЕ

ИСТРАЖЕТЕ НОВИ ХОРИЗОНТИ

Продолжете го Вашето патување со нас.

ПРИСПОСОБЕТЕ ГИ ВАШИТЕ ФИНАНСИИ

ПРИСПОСОБЕТЕ ГИ ВАШИТЕ ФИНАНСИИ

Добијте ја истата слобода со Вашите финансии каква што ќе најдете зад воланот
ПРЕЗЕМАЊЕ И ИСПОРАКА

ПРЕЗЕМАЊЕ И ИСПОРАКА

Вашето време е највредното нешто. Со нашата програма Преземање и испорака грижата за Вашето возило никогаш не била поедноставна.
КУПЕТЕ DEFENDER

КУПЕТЕ DEFENDER

Конфигурирајте го и нарачајте го Вашиот нов Defender онлајн