НОВИОТ
RANGE ROVER
СПЕЦИФИКАЦИИ

СТАНДАРДНО МЕЃУОСКИНО РАСТОЈАНИЕ
D250 AWD AUTOMATIC MHEV
RANGE ROVER SE

RANGE ROVER SE

D250 AWD AUTOMATIC MHEV

ПЕРФОРМАНСИ
ПОТРОШУВАЧКА НА ГОРИВО
ПОГОНСКА ЕДИНИЦА
ТЕЖИНИ
ВЛЕЧЕЊЕ
НОСЕЊЕ БАГАЖ НА ПОКРИВОТ
ДИМЕНЗИИ
ВИСИНА ВО КАБИНАТА
ПРОСТОР ЗА НОЗЕТЕ
ВОЛУМЕН НА БАГАЖНИОТ ПРОСТОР
GROUND CLEARANCE - STANDARD
GROUND CLEARANCE - OFF ROAD
КРУГ НА ВРТЕЊЕ
ДЛАБОЧИНА НА МИНУВАЊЕ НИЗ ВОДА

БАГАЖЕН ПРОСТОР (ОД)

1.050 L✦


Кај моделите на Range Rover со стандардно меѓуоскино растојание.

ТРКАЛА

23 "


Стандард кај моделот Range Rover First Edition.

АВТОНОМИЈА КАКО ЕЛЕКТРИЧНО ВОЗИЛО (EV)

113 KM


Кај Range Rover Plug-in Hybrid*.

ЕКРАН НА ДОПИР

13,1


Стандард кај сите модели на Range Rover.

ПРОДОЛЖЕТЕ ДА ИСТРАЖУВАТЕ

RANGE ROVER SV

RANGE ROVER SV

Префинет. Луксузен. Ексклузивен.
ИСТРАЖЕТЕ ГО ОВОЈ МОДЕЛ
МОДЕЛИ НА RANGE ROVER

МОДЕЛИ НА RANGE ROVER

Погледнете ја целата серија на модели.
ИСТРАЖЕТЕ ГИ МОДЕЛИТЕ
ОПЦИИ И ДОДАТОЦИ

ОПЦИИ И ДОДАТОЦИ

Персонализирајте го Вашиот Range Rover.
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ОПЦИИТЕ И ДОДАТОЦИТЕ

±Наведените вредности се пресметани според NEDC (New European Driving Cycle – Нов европски циклус на возење) според официјалните тестови на производителот. Вредностите можат да варираат во зависност од опкружувањето и стилот на возење. Овие вредности служат само за споредба. Во реалност овие вредности можат да се разликуваат.
†† Погледнете ги WLTP вредностите.
Наведените вредности се според официјалните тестови на производителот во согласност со прописите на ЕУ со целосно наполнета батерија. Овие вредности служат само за споредба. Во реалност овие вредности можат да се разликуваат. Вредностите за емисијата на CO2, потрошувачката на гориво, потрошувачката на енергија и автономијата можат да варираат во зависност од неколку фактори како што се стилот на возење, условите на околината, товарот, вградените тркала, вградените додатоци, актуелната патека и состојбата на батеријата. Вредностите за автономијата се базираат на сериско возило по стандардизирана патека.

Кога е активирана функцијата Динамично тргнување.

Со возач од 75kg, течности на максимум и гориво на 90%.

Течности на максимум и гориво на 90%.

Сув волумен: Волуменот се мери со помош на мерни блокови (200mm x 50mm x 100mm) во согласност со VDA.

Воден волумен: Волуменот се мери со полнење на багажниот простор со течност.

**Со отстрането капаче на окцето за влечење.