НОВИОТ RANGE ROVER SPORT

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА
НОВИОТ RANGE ROVER SPORT

ОПЦИОНАЛНИ ПАКЕТИ ЗА НАДВОРЕШНОСТА

ПАКЕТ BLACK EXTERIOR

Изберете црни детали за надворешноста за потемен, таинствен стил:
  • Украсна маска во црна сјајна боја
  • Порабување на украсната маска во црната боја Narvik
  • Украсно ребро на отворите на одбојникот во црната боја Narvik*
  • Натпис Range Rover во црната боја Narvik
  • Жалузини на хаубата во црна сјајна боја
  • Украсно ребро на страничниот отвор во црната боја Narvik*
  • Декоративен панел под задниот одбојник во црната боја Narvik*
  • Капаче на задното окце за влечење во црната боја Narvik
ПАКЕТ BLACK EXTERIOR

SV BESPOKE

Персонализирајте го Вашиот Range Rover Sport со ексклузивните опции од одделот Special Vehicle Operations.

ЛИЧНИ БАРАЊА

ЛИЧНИ БАРАЊА

Услугата на SV Bespoke за избор според примерок ни обезбедува скоро неограничена можност за креирање на возило со бојата што сте ја избрале.
УНИКАТНИ ЗАВРШНИ ОБРАБОТКИ

УНИКАТНИ ЗАВРШНИ ОБРАБОТКИ

Тркалата од SV Bespoke се достапни во разни димензии и со уникатни завршни обработки меѓу кои е и црна сјајна боја со влошки од карбонски влакна.
СОФИСТИЦИРАНИ ДЕТАЛИ

СОФИСТИЦИРАНИ ДЕТАЛИ

Меѓу опциите за внатрешноста на Вашиот Range Rover Sport се и ексклузивните изведби на SV Bespoke за тапацир на таванот од антилоп материјал и карбонските декоративни елементи со мат завршна обработка.

ОПЦИИ ЗА НАДВОРЕШНОСТА

Понудени се фасцинантни опции за бои, тркала и изведби на покривот.

Црвена Firenze

ОПЦИИ ЗА БОИ

Можете да изберете некоја од понудените 12 бои меѓу коишто се сината Varesine, зелената Giola и белата бисерна Ostuni.

Не се прикажани сите опции.
ОПЦИИ ЗА ТРКАЛА

ОПЦИИ ЗА ТРКАЛА

Range Rover Sport е префинет уште од основата, со многу стилски изведби и завршни обработки за тркала со димензија од 20 до 22 инчи како и за целосно новите тркала од 23 инчи, со што се гарантира спортски и динамичен ефект.
ОПЦИИ ЗА ПОКРИВОТ

ОПЦИИ ЗА ПОКРИВОТ

Фиксниот и лизгачкиот панорамски покрив ја исполнуваат внатрешноста на Range Rover Sport со природна светлина. Достапни се во боја на каросеријата што ќе ја изберете или како контрастен покрив во црната боја Narvik.

ОПЦИИ ЗА ВНАТРЕШНОСТА

Понудени се опции за внатрешноста за модерно и префинето доживување во патувањето.

ОСВЕТЛУВАЊЕ ВО КАБИНАТА ШТО МОЖЕ ДА СЕ КОНФИГУРИРА 

Со понудените 30 бои, осветлувањето во кабината ги истакнува карактеристиките на дизајнот на Range Rover Sport и создава уникатна, релаксирачка атмосфера.

ДОДАТОЦИ

Широка палета на софистицирани додатоци коишто совршено одговараат на динамичната природа на Range Rover Sport.

ГУМЕНИ ПОДНИ ПРОСТИРКИ
КАМЕРА ЗА АВТОМОБИЛ
НАПРЕЧНИ НОСАЧИ
СТРАНИЧНИ СКАЛИ НА ОТВОРАЊЕ

ПРОДОЛЖЕТЕ ДА ИСТРАЖУВАТЕ

ИСТРАЖЕТЕ ГО RANGE ROVER SPORT

ИСТРАЖЕТЕ ГО RANGE ROVER SPORT

Доведен на друго ниво.
МОДЕЛИ НА RANGE ROVER SPORT

МОДЕЛИ НА RANGE ROVER SPORT

Погледнете ја целата серија на модели.
RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

Волшебен, динамичен и самоуверен.

*Достапно само кај моделите Range Rover Sport Dynamic.