RANGE ROVER EVOQUE SPECIAL EDITION

Возете свој Range Rover Evoque Special Edition веќе од 61.990 €

RANGE ROVER EVOQUE SPECIAL EDITION

DIESEL 163 КС AWD A9

 • Дизел мотор од 163 КС
 • Автоматски 9-степен менувач
 • Погон на сите тркала
 • Мониторинг на задни мртви агли
 • Мониторинг на сообраќај кој наидува одзади
 • Систем за предупредување за опасност од судир одназад
 • Автоматско нивелирање на предните светла
 • Електрично отворање на задната врата
 • Систем за влегување и стартување на возилото без клуч
 • Предни кожни седишта со грејач
 • Алуминиумски тркала од 19’’ со двобојни детали стил 5136
RANGE ROVER EVOQUE SPECIAL EDITION