Чувствувајте се како во Вашата канцеларија во најспособниот Defender досега.

ВПЕЧАТЛИВ

Без оглед дали ќе се одлучите за 90 или 110, Вашиот бизнис зборува за себе со препознатливата силуета на Defender и надворешната табла со знак.

DEFENDER HARD TOP 90

The capability to take your business where it needs to go, with the practicality of a flexible loadspace.

ФЛЕКСИБИЛНИ СЕДИШТА

Need an extra pair of hands? Во кабината со дополнително предно седиште има место за три лица. Во други ситуации, соборете го за да направите потпирач за рака со два држачи за чаша.

ОГРОМНА ПРАКТИЧНОСТ

DEFENDER HARD TOP 90 БАГАЖЕН ПРОСТОР
DEFENDER HARD TOP 110 БАГАЖЕН ПРОСТОР
КАСЕТА ПОД ПОДОТ НА ПРЕДНИОТ ДЕЛ ОД БАГАЖНИОТ ПРОСТОР
КАСЕТА ПОД ПОДОТ НА ЗАДНИОТ ДЕЛ ОД БАГАЖНИОТ ПРОСТОР

ИЗДРЖЛИВОСТ ШТО Е ВОДЕЧКА ВО КЛАСАТА

ТЕСТИРАН ДО ЕКСТРЕМИ

Defender беше проектиран и тестиран до екстремите, над стандардите за SUV. Ова е нашиот најсилен Defender досега.

НЕУМОРНА СПОСОБНОСТ

ВЛЕЧЕЊЕ

Со капацитетот за влечење од 3.500 kg можете да одговорите на најтешките барања. Напредниот систем за помош при влечење Ви овозможува да се движите наназад со приколката, додека Defender се грижи за корекциите во управувањето.
ВЛЕЧЕЊЕ СО САЈЛА ОД МАКАРА

ВЛЕЧЕЊЕ СО САЈЛА ОД МАКАРА

Демонстрација на моќност за влечење и чиста сила, електромоторната макара има максимална влечна сила од 4.536 kg и со неа може да се ракува со уред за далечинско управување до растојание од 45 метри.1

МИНУВАЊЕ НИЗ ВОДА

МИНУВАЊЕ НИЗ ВОДА

Defender Hard Top со сигурност може да совладува водени премини со длабочина до 900 mm2, додека системот од камери за 3Д опкружувачка слика со функцијата Препознавање на длабочината на водата Ви кажува колку е длабока водата.

ФОКУСИРАНА ТЕХНОЛОГИЈА

PIVI PRO ОД СЛЕДНАТА ГЕНЕРАЦИЈА

Останете поврзани со наградуваниот систем за информации и забава Pivi Pro3 , којшто има централен екран на допир од 11,4 инчи што ги става интуитивните контроли на дофат на раката.

МОЌНИ ПЕРФОРМАНСИ

DEFENDER HARD TOP ДЕЛУМЕН ХИБРИД

Не дозволувајте какви било пречки да го успорат Вашиот бизнис. Defender Hard Top е достапен со бројни мотори за делумен хибрид што Ви ја обезбедуваат потребната моќност за едноставно совладување на секаков предизвик.
Креирајте свој модел

СПЕЦИФИКАЦИИ

ПАТНИЦИ (ДО)

3

Со опционалното дополнително предно седиште.

ВОЛУМЕН НА БАГАЖНИОТ ПРОСТОР*

2059 ЛИТРИ

Кај Defender 110 Hard Top.

0-100 KM/H

6,9 секунди

0-60 mph за 6,5 секунди.

КАПАЦИТЕТ ЗА ВЛЕЧЕЊЕ (ДО)

3.5 килограми

Изборот на мотор може да влијае на капацитетот за влечење.

ИЗБОР НА МОДЕЛИ

Опремен за Вашиот бизнис. Секој модел е достапен во варијантите на каросеријата 90 и 110.

DEFENDER HARD TOP X

Екстремно силен во секаква средина.
Креирајте свој модел

ПРОДОЛЖЕТЕ ДА ИСТРАЖУВАТЕ

МОДЕЛИ И СПЕЦИФИКАЦИИ

МОДЕЛИ И СПЕЦИФИКАЦИИ

Погледнете ја целата серија на модели и спецификации на Defender Hard Top.
DEFENDER 90 ПРЕГЛЕД

DEFENDER 90 ПРЕГЛЕД

Defender во својата најчиста форма.
DEFENDER 110 ПРЕГЛЕД

DEFENDER 110 ПРЕГЛЕД

Спакувајте се, заминете некаде.
DEFENDER 130 ПРЕГЛЕД

DEFENDER 130 ПРЕГЛЕД

Простор за заеднички епски авантури.

*Воден волумен: Волуменот се мери со симулација на полнење на багажниот простор со течност.  

1Не е компатибилно со Преден систем за заштита при експедиции или „А“ заштитна рамка.

2Секогаш проверете ја патеката и излезот пред минување низ вода.

3Системот Поврзана навигација ќе бара дополнителна претплата по почетниот услов за којшто Ве советувал Вашиот продавач на Land Rover.