ПОНУДИ ЗА СЕРВИС

ПОНУДИ ЗА СЕРВИС

ЗАТОА ШТО ЈА ЦЕНИМЕ ВАШАТА ДОВЕРБА

ЗА ВОЗИЛА ОД 3-5 ГОДИНИ ВИ НУДИМЕ:

ЗА ВОЗИЛА ОД 3-5 ГОДИНИ ВИ НУДИМЕ:

15 % попуст на работна рака
5 % попуст на резервни делови
ЗА ВОЗИЛА ПОСТАРИ ОД 5 ГОДИНИ ВИ НУДИМЕ:

ЗА ВОЗИЛА ПОСТАРИ ОД 5 ГОДИНИ ВИ НУДИМЕ:

25 % попуст на работна рака
10 % попуст на резервни делови

ЗАКАЖЕТЕ СЕРВИС

Ве молиме внесете ги Вашите податоци, нашиот тим набргу ќе ве контактира.
ЗАКАЖЕТЕ СЕРВИС