RANGE ROVER

МОДЕЛИ
RANGE ROVER

ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ МОДЕЛ

ИЗБЕРЕТЕ ВЕРЗИЈА НА КАРОСЕРИЈАТА
СТАНДАРДНО МЕЃУОСКИНО РАСТОЈАНИЕ (SWB)
ИЗБЕРЕТЕ МОДЕЛ
RANGE ROVER
Краток преглед на спецификациите

Краток преглед на спецификациите

D250 AWD AUTOMATIC MHEV

Максимална брзина km/h

206

Забрзување 0-100 km/h во секунди

8,3‡

Комбиниран циклус l/100km

TBC
Главни карактеристики

Главни карактеристики

КАРАКТЕРИСТИКИ НА НАДВОРЕШНОСТА
 • Пиксел ЛЕД фарови со препознатливи светла за дневно возење DRL
 • Трепкачи за правец со анимација
ТРКАЛА И ПНЕВМАТИЦИ
 • Тркала Style 5112 од 21"
КАРАКТЕРИСТИКИ НА ВНАТРЕШНОСТА
 • Осветлување во кабината
 • Клима уред со три зони
СЕДИШТА И ДЕКОРАТИВНИ ПОВРШИНИ ВО ВНАТРЕШНОСТА
 • Предни седишта со електрично поместување во 20 насоки и греење, задни седишта со електромоторно навалување и греење
 • Седишта од перфорирана кожа Windsor со тапацир на таванот во две бои
ИНФОРМАЦИИ И ЗАБАВА
 • Pivi Pro со екран на допир од 13,1”, пакет Online со функцијата План за податоци1 и Amazon Alexa
 • Безжично Apple CarPlay® 2 и безжично Android AutoTM 3
 • Уред за безжично полнење со засилувач на телефонскиот сигнал4
 • Аудио систем MeridianTM
СПОСОБНОСТ И ДИНАМИКА
 • Управување со сите тркала
 • Електронско воздушно потпирање со системот Динамичка реакција
 • Електронски активен диференцијал со системот Насочување на вртежниот момент преку кочење
Краток преглед на спецификациите

Краток преглед на спецификациите

D250 AWD AUTOMATIC MHEV

Максимална брзина km/h

206

Забрзување 0-100 km/h во секунди

8,3‡

Комбиниран циклус l/100km

TBC
Главни карактеристики

Главни карактеристики

КАРАКТЕРИСТИКИ НА НАДВОРЕШНОСТА
 • Дигитални ЛЕД фарови со препознатливи светла за дневно возење DRL и Проекција на слика
 • Трепкачи за правец со анимација
ТРКАЛА И ПНЕВМАТИЦИ
 • Тркала Style 7023 од 22"
КАРАКТЕРИСТИКИ НА ВНАТРЕШНОСТА
 • Осветлување во кабината
 • Клима уред со три зони
СЕДИШТА И ДЕКОРАТИВНИ ПОВРШИНИ ВО ВНАТРЕШНОСТА
 • Предни седишта со електрично поместување во 20 насоки, со греење и вентилација, задни седишта со електромоторно навалување со греење и вентилација
 • Седишта од полуанилинска кожа со тапацир на таванот во две бои
ИНФОРМАЦИИ И ЗАБАВА
 • Pivi Pro со екран на допир од 13,1”, пакет Online со функцијата План за податоци1 и Amazon Alexa
 • Head-up дисплеј
 • Безжично Apple CarPlay® 2 и безжично Android AutoTM 3
 • Уред за безжично полнење со засилувач на телефонскиот сигнал4
 • Аудио систем MeridianTM 3D Surround со 3Д опкружувачки звук
СПОСОБНОСТ И ДИНАМИКА
 • Управување со сите тркала
 • Електронско воздушно потпирање со системот Динамичка реакција
 • Електронски активен диференцијал со системот Насочување на вртежниот момент преку кочење

ПРОДОЛЖЕТЕ ДА ИСТРАЖУВАТЕ

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА

Изберете некои од бројните опции и додатоци.
RANGE ROVER SV

RANGE ROVER SV

Префинет. Луксузен. Ексклузивен.
СПЕЦИФИКАЦИИ

СПЕЦИФИКАЦИИ

Погледнете ги фактите и бројките.

Кога е активирана функцијата Динамично тргнување.

1Може да се применува политика за фер користење. Вклучува претплата од 1 година што може да се продолжи по почетниот услов за којшто Ве советувал Вашиот продавач на Land Rover.

2Вашиот автомобил е подготвен за Apple CarPlay®. Услугите што се нудат преку Apple CarPlay® зависат од достапноста на функцијата во Вашата земја. За подетални информации погледнете на​ https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

3Вашиот автомобил е подготвен за Android AutoTM. Услугите што се нудат преку Android AutoTM зависат од достапноста на функцијата во Вашата земја. За подетални информации погледнете на https://www.android.com/auto/. ​

4Само компатибилни телефони.

5Клима уред со три зони е стандард кај моделот P550e со стандардно меѓуоскино растојание (SWB).

Имајте во предвид дека стандардните карактеристики може да бидат заменети кога избирате алтернативно ниво на опрема. Исто така, стандардните карактеристики може да се разликуваат во зависност од земјата на купување, од варијантата на моторот и трансмисијата.​

Опционалните карактеристики и нивната достапност можат да се разликуваат според спецификацијата на возилото (модел и погонски систем) и пазарот или пак бараат инсталирање на друга опрема за да можат да се вградат. За подетални информации контактирајте го Вашиот локален продавач или конфигурирајте го Вашето возило онлајн.​

Возачите треба да ги користат функциите-во-автомобил само кога тоа е безбедно. Возачите мораат да бидат сигурни дека имаат целосна контрола над возилото за сето време.

Карактеристиките на Pivi и InControl, услугите од трети страни, опциите и нивната достапност и понатаму се во зависност од пазарот – проверете кај Вашиот локален продавач на Land Rover за нивната достапност и целосните услови за користење на локалниот пазар. Одредени функции бараат погодна СИМ картичка со соодветен договор што ќе бара дополнителна претплата по почетниот услов за којшто Ве советувал Вашиот продавач. Не може да се гарантира поврзливост со мобилната мрежа на секоја локација. Информациите и сликите што се прикажани во однос на InControl технологијата, вклучувајќи екрани или секвенци, се предмет на ажурирања на софтверот, контрола на верзијата и други системски/визуелни измени во зависност од избраните опции.​ Amazon, Alexa и сите поврзани лого знаци се трговски марки на Amazon.com, Inc. или неговите филијали. Одредени функции на Alexa зависат од технологијата паметен дом. За да користите Amazon Alexa треба да имате Amazon сметка.

Apple CarPlay® е трговска марка на Apple Inc. Може да се применуваат условите за користење за крајниот корисник на Apple Inc.​

Android AutoTM е трговска марка на Google LLC. ​

App Store е трговска марка на Apple Inc. ​

Google Play Store е трговска марка на Google LLC. ​

MeridianTM е регистрирана трговска марка на Meridian Audio Ltd. ​TrifieldTM и уредот "three fields" е трговска марка на Trifield Productions Ltd.