ОПЦИИ

СОЗДАДЕТЕ DEFENDER ЗА ВАС

wXeCHFdscuw
ГОРЕ
БОИ НА КАРОСЕРИЈАТА
#component-4
ОПЦИИ ЗА ПОКРИВОТ
#component-6
ОПЦИИ ЗА ТРКАЛАТА
#component-8
ПАКЕТ BLACK EXTERIOR
#component-10
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
Изберете не повеќе од три возила на Land Rover и споредете ги едно до друго
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
Искористете го конфигураторот за да го создадете вашиот совршен Defender
ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА
Погледнете ги и преземете ги најновите брошури за Land Rover
ИНФОРМИРАЈТЕ МЕ РЕДОВНО
Регистрирајте се за најновите вести за Defender
БОИ НА КАРОСЕРИЈАТА
СЕДУМ ВОЗБУДЛИВИ БОИ

Достапни се седум бои за каросеријата. Идејата за боите Pangea Green (нијанса на зелена боја) и Gondwana Stone (нијанса на кафена боја) доаѓа од древните континенти. Други достапни бои се: Fuji White (нијанса на бела боја), Indus Silver (нијанса на сребрена боја), Eiger Grey (нијанса на сива боја), Santorini Black (нијанса на црна боја) и Tasman Blue (нијанса на сина боја).

КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
Pangea Green (нијанса на зелена боја)
Gondwana Stone (нијанса на кафена боја)
Fuji White (нијанса на бела боја)
Hakuba Silver (нијанса на сребрена боја)
Eiger Grey (нијанса на сива боја)
Santorini Black (нијанса на црна боја)
Tasman Blue (нијанса на сина боја)
Yulong White
ОПЦИИ ЗА ПОКРИВОТ
ПЛАТНЕН ПОКРИВ НА СПУШТАЊЕ
ПЛАТНЕН ПОКРИВ НА СПУШТАЊЕ

Кога е отворен, овој покрив ви овозможува навистина да се чувствувате како дел од вашето опкружување. Затоворен, ги зголемува вашето чувство за приватност и заштитата од надворешните елементи.

ЛИЗГАЧКИ ПАНОРАМСКИ ПОКРИВ
ЛИЗГАЧКИ ПАНОРАМСКИ ПОКРИВ

Со овој покрив кабината е исполнета со природна светлина. Лизгачкиот панорамски покрив дава чувство на простор во кабината и беспрекорна врска со надворешниот свет.

КОНТРАСТЕН ПОКРИВ
КОНТРАСТЕН ПОКРИВ

Оставете впечаток. Изберете една од двете понудени бои за контрастен покрив: класичната Fuji White (нијанса на бела боја) или Narvik Black (нијанса на црна боја).

ОПЦИИ ЗА ТРКАЛАТА
ДВАНАЕСЕТ ОПЦИИ

Можете да изберете некои од понудените 12 дизајни на тркала* во четири различни димензии: 18”, 19”, 20” и 22”. Вклучувајќи ги неизбежните 18”-ни челични тркала во бела боја.

*Не се прикажани сите опции.

КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
18" Style 5093, во белата боја Gloss White, челични
18" Style 5094, 5 краци, во сребрената боја Satin Dark Grey
19" Style 6010, 6 краци, во сребрената боја Gloss Sparkle Silver
19" Style 6010, 6 краци, во сребрената боа Gloss Sparkle Silver
19" Style 6010, 6 краци, во црната боја Gloss Black
20" Style 5094, 5 краци, во сребрената боја Gloss Sparkle Silver
20" Style 5095, 5 двојни краци, во сивата боја Gloss Dark Grey со контрастна завршна обработка со дијамант
20" Style 5098, 5 краци, во сивата боја Satin Dark Grey
ПАКЕТ BLACK EXTERIOR
ИСТАКНЕТЕ СЕ

Впечатлива завршна обработка на надворешноста на Defender. Овој пакет се карактеризира со детали во црната боја Narvik Black. Предната украсна маска, натписите на хаубата и на крајната врата и декоративниот елемент на хаубата со дизајн на шаховница.

https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/stand-out/00.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/stand-out/**.jpg
Кликнете за комуникација
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/stand-out/00_m.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/stand-out/**_m.jpg
Допрете за комуникација
ВРВНА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА

Искористете ги предностите од својот свет. Со Defender, имате можност целосно да го персонализирате возилото за да одговара на вашиот животен стил.

ИСТРАЖЕТЕ ЈА ВРВНАТА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
Изберете не повеќе од три возила на Land Rover и споредете ги едно до друго
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
Искористете го конфигураторот за да го создадете вашиот совршен Defender
ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА
Погледнете ги и преземете ги најновите брошури за Land Rover
ИНФОРМИРАЈТЕ МЕ РЕДОВНО
Регистрирајте се за најновите вести за Defender

Опционалните карактеристики и нивната достапност можат да се разликуваат според спецификацијата на возилото (модел и погонски систем) или пак бараат инсталирање на друга опрема за да можат да се вградат. За подетални информации контактирајте со вашиот локален продавач или конфигурирајте го вашето возило на интернет.

Возачите треба да ги користат функциите-во-автомобил само кога тоа е безбедно. Возачите мораат да бидат сигурни дека имаат целосна контрола над возилото за сето време.

Одредени функции бараат погодна SIM картичка со соодветен договор што ќе бара дополнителна претплата по почетниот услов за којшто ве советувал вашиот продавач.