DISCOVERYГарантира доверливо возење, како друмско така и теренско. На лизгави површини, какви што се тревата или снегот, системот Погон на сите тркала (AWD) и системот Теренска реакција работат заедно за автоматско балансирање на вртежниот момент меѓу предните и задните тркала за да се максимира тракцијата.

Discovery нуди мноштво карактеристики што го олеснуваат Вашиот живот. Отворете ја и затворете ја крајната врата, дури и кога рацете Ви се зафатени, со помош на функцијата активирање со гестикулација. Употребете ја внатрешната крајна врата со автоматско задвижување како клупа за одмор или едноставно за да им ги собуете калливите обувки на децата.

Во Discovery има место за сè, во џебовите на вратите и скриените места за одлагање предмети. Практичните решенија, како многуте USB-C приклучници за напојување и можноста за конфигурирање на вториот и третиот ред на седишта со еден допир на копче гарантираат ненадмината флексибилност.
Погледнете ги WLTP вредностите
Наведените вредности се според официјалните тестови на производителот во согласност со прописите на ЕУ. Овие вредности служат само за споредба. Во реалност овие вредности можат да се разликуваат. Вредностите за емисијата на CO2 и за потрошувачката на гориво можат да варираат во зависност од вградените тркала и опционалната опрема.

ИНФОРМИРАЈТЕ МЕ РЕДОВНО

1. Лични податоци

2. Дополнителни информации

3. Согласност

ВАЖНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА ПОТРОШУВАЧОТ: Со изнесување на овие информации вие одобрувате да ве контактираме преку долунаведените методи на комуникација, освен ако поинаку не наведете со поништување на изборот на кое било од долунаведените полиња. Jaguar Land Rover ќе ги искористи сите добиени информации за да ве информира во врска со производите и услугите и за да го унапреди начинот на којшто ве опслужува. Вашите инфрмации ќе бидат изложени само за Jaguar Land Rover, неговите продавачи, официјалните партнери, агенциите, здружените компании кои ги обезбедуваат информациите од ваша корист.

Погледнете ги WLTP вредностите
Наведените вредности се според официјалните тестови на производителот во согласност со прописите на ЕУ. Овие вредности служат само за споредба. Во реалност овие вредности можат да се разликуваат. Вредностите за емисијата на CO2 и за потрошувачката на гориво можат да варираат во зависност од вградените тркала и опционалната опрема.