ПОМОГНЕТЕ МИ ДА ИЗБЕРАМ

ОДГОВОРЕТЕ НА 3 КРАТКИ ПРАШАЊА ЗА ДА ГО ОТКРИЕТЕ ВАШИОТ ИДЕАЛЕН ПАКЕТ СО ДОДАТОЦИ.

ПРОДОЛЖЕТЕ ДА ИСТРАЖУВАТЕ

DEFENDER 130

DEFENDER 130

Простор за заедничка авантура.
МОДЕЛИ НА DEFENDER

МОДЕЛИ НА DEFENDER

Погледнете ја целата серија на модели.
СПЕЦИФИКАЦИИ

СПЕЦИФИКАЦИИ

Погледнете ги фактите и бројките.
ГАЛЕРИЈА

ГАЛЕРИЈА

Строгата грижа за секој детаљ отсекогаш била основа на нашите возила.