ФАМИЛИЈАТА DEFENDER

ОДЛУЧНА ТРАЈНОСТ

ЗАПОЗНАЈТЕ ЈА ФАМИЛИЈАТА

Со визуелно неодоливи пропорции, карактеристичен став „успешен каде и да оди“ и трајност во својата срж, тоа е Land Rover Defender. Способен за големи нешта, повторно создаден за 21 век.

DEFENDER 90

Експерт од светска класа за теренско и друмско возење. Изгледа силен каков што навистина и е.

ИСТРАЖЕТЕ ГО ОВА ВОЗИЛО
DEFENDER 110

Го има истиот карактеристичен став „успешен каде и да оди“ како и моделот 90 но со повеќе простор и опција за трет ред на седишта.

ИСТРАЖЕТЕ ГО ОВА ВОЗИЛО
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ

ДНК НА DEFENDER
ПРИРОДНО СПОСОБЕН

Defender е способен за друмско возење исто како што е и за теренско возење. Системот од светска класа, Теренска реакција којашто може да се конфигурира*, нуди смирено возење по секаков терен за да одите понатаму. Сега можете да откриете за што сте навистина способни.

ДИЗАЈНИРАН СО ЦЕЛ

Препознатливата, убедлива силуета на Defender е едноставна но сепак популарна.

ОПТИМАЛНА ТРАЈНОСТ

Со својот поголем слободен простор под возилото, зајакнатата конструкција на каросеријата и внатрешност што може да издржи секаков удар, Land Rover Defender е нашето најсилно возило досега.

ОПРЕМЕН ЗА АВАНТУРИ ВО 21 ВЕК

Инспирирани од вашиот паметен телефон, нашите најинтуитивни технологии-за-автомобил досега гарантираат оптимална поврзливост, врвна удобност и прегледност. Defender е повторно создаден за 21 век.

Силен, траен и извонредно функционален, Land Rover Defender е интересна приказна за вклучување на емоциите во дизајнот и севкупноста на инженерството.

ГЕРИ МЕКГАВЕРН (GERRY MCGOVERN)

ДИРЕКТОР ЗА ДИЗАЈН И ГЛАВНО ОДГОВОРНО ЛИЦЕ ЗА КРЕАТИВНОСТ

*Опционална каратеристика, достапна како дел од пакет.