SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

ЛУКСУЗ, ПЕРФОРМАНСИ И СПОСОБНОСТИ ИЗДИГНАТИ НА ПОВИСОКО НИВО ЗА ДА СЕ КРЕИРААТ УНИКАТНИ ВОЗИЛА НА LAND ROVER

ИСТРАЖЕТЕ ГО SV
RANGE ROVER SENTINEL

СИГУРНОСТ ПОД ПОВРШИНАТА

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ФИЛМОТ

SVAutobiography и SVAutobiography Dynamic го претставуваат најдоброто што Range Rover го нуди. Двата модели ги комбинираат најфините материјали и извонредните перформанси за да создадат ненадминато луксузно доживување.


MICHAEL VAN DER SANDE (МАЈКЛ ВАН ДЕР САНДЕ)

ГЕНЕРАЛЕН ДИРЕКТОР - SPECIAL OPERATIONS

НАШАТА ДНК

<textsmall style='text-transform: none;'>SVAutobiography</textsmall> – НЕСПОРЕДЛИВ ЛУКСУЗ
Луксузниот дизајн, првокласните завршни обработки и ненадминатиот комфор на SVAutobiography создаваат неспоредливо доживување во возењето.
ИСТРАЖЕТЕ ГИ ВОЗИЛАТА <textsmall style='text-transform: none;'>SVAutobiography</textsmall>
SVR - ВОЗБУДЛИВИ СПОРТСКИ ПЕРФОРМАНСИ
SVR го претставува врвот во перформансите и ги издигнува нашите возила на ново ниво на моќност, управливост и брзина.
ИСТРАЖЕТЕ ГИ SVR ВОЗИЛАТА
SV ВОЗИЛА
RANGE ROVER <textsmall style='text-transform: none;'>SVAutobiography</textsmall>
Нашиот најлуксузен, најмоќен и најсофистициран Range Rover досега.
ИСТРАЖЕТЕ ГО ОВА ВОЗИЛО
RANGE ROVER <textsmall style='text-transform: none;'>SVAutobiography</textsmall> DYNAMIC
Дизајниран за луксузни перформанси.
ИСТРАЖЕТЕ ГО ОВА ВОЗИЛО
RANGE ROVER SPORT SVR
Најбрзиот Land Rover досега.
ИСТРАЖЕТЕ ГО ОВА ВОЗИЛО
RANGE ROVER VELAR <textsmall style='text-transform: none;'>SVAutobiography</textsmall> DYNAMIC EDITION
Исклучителни перформанси. Неспоредлива префинетост. Едноставен дизајн.
ИСТРАЖЕТЕ ГО ОВА ВОЗИЛО
RANGE ROVER SENTINEL
СИГУРНОСТ ПОД ПОВРШИНАТА

Во нашите луксузно опремени возила од Special Vehicle Operations се манифестира врвно ниво на заштита, префинетост и способност.

ИСТРАЖЕТЕ ГО ОВА ВОЗИЛО
НАШИТЕ ПОГОНИ
ТЕХНИЧКИОТ ЦЕНТАР НА SV
ТЕХНИЧКИОТ ЦЕНТАР НА SV

Најсовремениот погон на SV е дом на halo-модели, возила со ограничена серија, услуги за персонализација по нарачка и посебен погон за бојадисување. Овој погон нуди примероци на возила со високи перформанси и производи со извонредно високо ниво на луксуз.

ПАЛЕТА СО ПРЕМИУМ БОИ
ПАЛЕТА СО ПРЕМИУМ БОИ

Погонот за бојадисување на Техничкиот центар ја проширува палетата со опции за бои за надворешноста и работи со најновата технологија за да се добијат неспоредливи завршни обработки.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
ПО НАРАЧКА ОД SV
ПО НАРАЧКА ОД SV

Одделението на Техничкиот центар за изработка по нарачка од клиент нуди големи можности за персонализација на вашето возило преку широката палета со опции за декоративни површини во внатрешноста, кожа и бои за надворешноста.

НАШИТЕ СТРУЧНИ ЦЕНТРИ

Нашите SV стручни центри се витална дестинација за секој што сака да ги искуси нашите возила одблизу и да разговара со нашиот тим од SV експерти.

КОНТАКТИРАЈТЕ СО SV СПЕЦИЈАЛИСТ
ВОЗИЛА ЗА ДЕМОНСТРАЦИЈА
Дали сакате тест возење со Land Rover SV? Нашите SV стручни центри нудат пристап до ремек делата на Land Rover SV со изложените возила.
ЕКСПЕРТСКО ЗНАЕЊЕ
Поради своето неспоредливо познавање на производот, нашиот тим од SV специјалисти за продажба е совршениот партнер што ќе ви помогне да го создадете вашиот врвен Land Rover.
СПЕЦИЈАЛНО ОБУЧЕНИ ТЕХНИЧАРИ
SV возилата се крајно специјални и затоа бараат да им се посвети исто такво специјално внимание. Техничарите во SV центрите со специјалисти посетуваат напредна обука за да осигураме дека вашето возило ќе ја добие најдобрата можна нега.
СПЕЦИЈАЛНИ ПРОЕКТИ
ПРОЕКТ MOBILE MALARIA

Проектот Mobile Malaria, добитници на стипендијата Land Rover во соработка со Royal Geographical Society (Кралското географско друштво) (со IBG - Институт на британските географи), е насочен кон Супсахарска Африка за да се впушти во уникатно 8-неделно патување низ Намибија, Замбија, Танзанија и Кенија.

Ќе се вози модифициран Land Rover Discovery – дизајниран и развиен од Special Vehicle Operations – тимот ќе ја користи мобилната лабораторија за генетско секвенцирање што е вградена во возилото за да ги истражува предизвиците со коишто се соочуваат лицата на првата линија на фронтот од борбата против маларијата во Африка, каде што се појавуваат 90% од случаите на маларија во светот.

DISCOVERY ЗА JAMIE OLIVER (ЏЕЈМИ ОЛИВЕР)

Special Vehicle Operations на Jaguar Land Rover изработи подвижна кујна од соништата на Jamie Oliver (Џејми Оливер), познат кувар и ТВ ѕвезда.

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ФИЛМОТ
ПРОЕКТ HERO

Land Rover Discovery, со првата во светот дрон технологија, создадена за да му помогне на Црвениот крст да спасува животи.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈА СТАТИЈАТА
ПРОНАЈДЕТЕ ПРОДАВАЧ
Пронајдете го застапништвото на Land Rover што е најблиску до вас
КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ
Дознајте повеќе за Special Vehicle Operations во вашата земја
ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА
Откријте повеќе за возилата на Land Rover
ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Организирајте друмско тест возење преку продавачот што е најблизу до вас