ВОЗЕЊЕ СО LAND ROVER EXPERIENCE

ИСКУСЕТЕ ГИ ВОЗБУДАТА И ПРЕДИЗВИКОТ ШТО ГИ НУДИ ТЕРЕНСКОТО ВОЗЕЊЕ

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
ТУРИСТИЧКА ОБИКОЛКА НА ПРОИЗВОДНИТЕ ПОГОНИ

ИМАТЕ МОЖНОСТ ДА БИДЕТЕ ДЕЛ ОД НАШИОТ НАЈСОВРЕМЕН ПРОЦЕС НА ПРОИЗВОДСТВО И ДА ВИДИТЕ КАКО Е РОДЕН ЛЕГЕНДАРНИОТ LAND ROVER.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ФИЛМОТ

1K-9JSew2-c
ПАТУВАЧКА АВАНТУРА СО LAND ROVER

НЕСЕКОЈДНЕВНИ ПАТУВАЊА ПРЕКУ ЦЕЛАТА ПЛАНЕТА

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
LAND ROVER EXPERIENCE
ВОЗЕЊЕ СО EXPERIENCE
Искусите ја од прва рака возбудата при совладување на најпредизвикувачкиот терен со висококвалификуван инструктор до вас.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
ТУРИСТИЧКА ОБИКОЛКА НА ПРОИЗВОДНИТЕ ПОГОНИ
Учествувајте во туристичката обиколка со еден од нашите стручни водичи. Запознајте се со армијата роботи од производната линија што го создаваат секој Land Rover и погледнете го одблизу нашиот современ високотехнолошки процес.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
ПАТУВАЧКА АВАНТУРА
Издигнете го теренското возење на следното ниво како што навлегувате длабоко во срцето на некои од најубавите и најразновидните терени во светот во Намибија, Јута и Шведска.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
КЛАСИЧНИ ПРОГРАМИ EXPERIENCE
Класичните програми Experience им даваат шанса на ентузијастите да ги посетат нашите погони и да возат бројни класични возила на Land Rover на некои од навистина спектакуларните и историски локации.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
СПОНЗОРСТВА

Дознајте повеќе за нашите ценети соработки и како нашите глобални амбасадори инспирираат истражувачки дух и стремеж на човекот.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
ЗАКАЖЕТЕ ДЕН ЗА EXPERIENCE
Закажете термин за Land Rover Experience и уверете се во способностите на Land Rover
ИСТРАЖЕТЕ ЈА ПРОГРАМАТА ПАТУВАЧКА АВАНТУРА
Откријте го светот на истражувања и авантури со возилата на Land Rover
ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Организирајте друмско тест возење преку продавачот што е најблиску до вас
ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА
Откријте повеќе за возилата на Land Rover