ПРЕТСТАВУВАЊЕ НА НОВИОТ LAND ROVER DEFENDER

СОЗДАДЕН ЗА ГОЛЕМИ НЕШТА

ИСТРАЖЕТЕ ЈА ТРАЈНОСТА

ЕМИСИЈА НА CO2 g/km
Од 64


ПОТРОШУВАЧКА НА ГОРИВО при комбиниран циклус l/100km
Од 2.8

-f2wX1CMyMQ
ПРЕТСТАВУВАЊЕ НА НОВИОТ LAND ROVER DEFENDER

ФАМИЛИЈА НА ХЕРОИ ЗА СЕКАКОВ ТЕРЕН

ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ГАЛЕРИЈАТА

ЕМИСИЈА НА CO2 g/km
Од 64


ПОТРОШУВАЧКА НА ГОРИВО при комбиниран циклус l/100km
Од 2.8

ГОРЕ
ТРАЈНОСТ
#component-7
СПОСОБНОСТ
#component-9
ДИЗАЈН
#component-11
ПРЕГЛЕДНОСТ
#component-13
ПАКЕТИ СО ДОДАТОЦИ
#component-15
ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Организирајте друмско тест возење преку продавачот што е најблиску до вас
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
Искористете го конфигураторот за да го создадете вашиот совршен Defender
ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА
Погледнете ги и преземете ги најновите брошури за Land Rover
ИНФОРМИРАЈТЕ МЕ РЕДОВНО
Регистрирајте се за најновите вести за Defender

Новиот модел ќе ги претстави 70-те години на иновации и напредок; почитувајќи ја историјата на возилото и неговата издржливост, и целосно задржувајќи го името Defender и во 21 век.

ГЛАВНИ ДЕТАЛИ
ТРАЈНОСТ
Се карактеризира со нашите најјаки материјали досега и е тестиран до неговите крајни граници. Defender е дизајниран за оптимална трајност.
ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ГАЛЕРИЈАТА
yt:CtJvhaymeyM
СПОСОБНОСТ
Способноста е дел од неговата природа. Defender може да се справи со екстремни терени и сигурно да ве одведе од урбаната џунгла до променливите песочни површини и поларните пејсажи.
ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ГАЛЕРИЈАТА
yt:FxJALxhIx8k
ДИЗАЈН
Дизајн со автентична целина. И ненадмината функционалност.
ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ГАЛЕРИЈАТА
yt:5yzqt1R6opo
ТЕХНОЛОГИЈА-ВО-АВТОМОБИЛ
Defender е опремен за авантури во 21от век. Нашите најинтуитивни технологии досега гарантираат удобност, поврзливост и прегледност.
ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ГАЛЕРИЈАТА
yt:dNbsM0EBHOw
НАДВОРЕШНОСТ

Надворешноста на Defender нема со што да се спореди. Неговата впечатлива силуета веднаш го демонстрира карактерот на возилото.

90
110
DEFENDER<br> HARD TOP
LAND ROVER DEFENDER HARD TOP

Понесете сè што Ви треба во Defender Hard Top. Овој модел се карактеризира со фиксни прегради во багажниот простор по целата висина, окца за врзување на багажот и безбедна касета со заклучување под подот во багажниот простор. Вашиот багаж ќе биде на сигурно без оглед на теренот.

ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ГАЛЕРИЈАТА
ВНАТРЕШНОСТ

Функционална внатрешност. Кабината на Defender можете да ја прилагодите за да одговори на вашите потреби.

90
110
DEFENDER<br> HARD TOP
LAND ROVER DEFENDER HARD TOP

Понесете сè што Ви треба во Defender Hard Top. Овој модел се карактеризира со фиксни прегради во багажниот простор по целата висина, окца за врзување на багажот и безбедна касета со заклучување под подот во багажниот простор. Вашиот багаж ќе биде на сигурно без оглед на теренот.

ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ГАЛЕРИЈАТА
ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ DEFENDER

Големината доаѓа во сите облици, димензии и во секаков дизајн на каросеријата.

ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ МОДЕЛ
DEFENDER
Дизајниран како ниедно друго возило. Defender е најсилното и најспособното возило што сме го креирале досега. Со постојан Погон на сите тркала1, трансфер кутија со два степени на пренос и монокок конструкција, ова возило може да совлада секаков терен. И секакви пречки на патот.
ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ГАЛЕРИЈАТА
DEFENDER FIRST EDITION
Defender First Edition се карактеризира со 20”-ните тркала Style 5098 со 5 краци во сребрената боја Gloss Sparkle Silver, знаците First Edition и многу други карактеристики како на пр. внатрешниот ретровизор ClearSight и Премиум ЛЕД фаровите со препознатливо светло за дневно возење DRL.
ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ГАЛЕРИЈАТА
DEFENDER X-DYNAMIC
Направен според најстрогите барања. Со ленти од извонредно издржливиот материјал Robustek на истакнатите делови од седиштата, изложени задни окца за влечење во стилот Black и цврста надворешност.
ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ГАЛЕРИЈАТА
DEFENDER X
Незапирлив. На секаков терен. Defender X ја комбинира способноста со изгледот на теренско возило, што значи дека сега можете да одите каде што никогаш не сте биле. Постои тежок терен. И постои Defender X.
ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ГАЛЕРИЈАТА
DEFENDER HARD TOP
Понесете сè што Ви треба во Defender Hard Top. Овој модел се карактеризира со фиксни прегради во багажниот простор по целата висина, окца за врзување на багажот и безбедна касета со заклучување под подот во багажниот простор. Вашиот багаж ќе биде на сигурно без оглед на теренот.
ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ГАЛЕРИЈАТА
DEFENDER PLUG-IN HYBRID
Способностите за теренско возење не се загрозени и, во некои случаи, се подобрени. Land Rover Defender Plug-in Hybrid може да минува преку сосема истиот терен како и варијантите со бензински или дизел мотор и може да совладува водени премини со иста длабочина, до 900 mm, како и тие модели.
ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ГАЛЕРИЈАТА
ПАКЕТИ СО ДОДАТОЦИ

Неограничени можности. За да ги искористите предностите од својот свет, изберете еден од четирите подолунаведени пакети.

ИСТРАЖЕТЕ ЈА ВРВНАТА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА
ПАКЕТ EXPLORER
Пробијте ја својата патека, без оглед на теренот. Пакетот Explorer во Defender внесува опрема што им пркоси на традициите и со којашто ќе ги освојувате непознатите пејсажи.
ИСТРАЖЕТЕ ГИ ПАКЕТИТЕ СО ДОДАТОЦИ
ПАКЕТ ADVENTURE
Ослободете ја вашата страст на нови територии. Пакетот Adventure во Defender внесува опрема којашто ќе ви овозможи да излезете од разгазената патека и да возите по природната конфигурација на теренот.
ИСТРАЖЕТЕ ГИ ПАКЕТИТЕ СО ДОДАТОЦИ
ПАКЕТ COUNTRY
Совладајте го и најкалливиот терен. Пакетот Country во Defender внесува опрема што ќе ги искористи основните карактеристики и секое патување ќе биде навистина незаборавно.
ИСТРАЖЕТЕ ГИ ПАКЕТИТЕ СО ДОДАТОЦИ
ПАКЕТ URBAN
Освојте ја бетонската џунгла. Пакетот Urban во Defender внесува опрема со којашто овој модел ќе се истакнува во соседството и ќе ги привлекува погледите со својот стил, самодоверба и ладнокрвност.
ИСТРАЖЕТЕ ГИ ПАКЕТИТЕ СО ДОДАТОЦИ
ВРВНА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА

Искористете ги предностите од својот свет. Со Defender, имате можност целосно да го персонализирате возилото за да одговара на вашиот животен стил.

ИСТРАЖЕТЕ ЈА ВРВНАТА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА
ПРОДОЛЖЕТЕ ДА ИСТРАЖУВАТЕ
ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ DEFENDER
Тука можете да ја видите целата серија на модели, со голем избор на врвни дизајнерски решенија, додатоци и достапни технологии.
ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ МОДЕЛ
ГАЛЕРИЈА
Строгата грижа за секој детаљ отсекогаш била основа на нашите возила. Defender веднаш се препознава.
ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ГАЛЕРИЈАТА
СПЕЦИФИКАЦИЈА
Истражете ги подобрените детали. Дознајте повеќе за перформансите на моторот, димензиите и потрошувачката на гориво.
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Организирајте друмско тест возење преку продавачот што е најблиску до вас
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
Искористете го конфигураторот за да го создадете вашиот совршен Defender
ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА
Погледнете ги и преземете ги најновите брошури за Land Rover
ИНФОРМИРАЈТЕ МЕ РЕДОВНО
Регистрирајте се за најновите вести за Defender

Опционалните карактеристики и нивната достапност можат да се разликуваат според спецификацијата на возилото (модел и погонски систем) или пак бараат инсталирање на друга опрема за да можат да се вградат. За подетални информации контактирајте со вашиот локален продавач или конфигурирајте го вашето возило на интернет.

Возачите треба да ги користат функциите-во-автомобил само кога тоа е безбедно. Возачите мораат да бидат сигурни дека имаат целосна контрола над возилото за сето време.

Одредени функции бараат погодна SIM картичка со соодветен договор што ќе бара дополнителна претплата по почетниот услов за којшто ве советувал вашиот продавач.

Секвенци за теренско возење на одреден терен со сите дозволи.

За теренско возење потребна е целосна обука и искуство. Постои ризик од повреда и оштетување. Никогаш не возете над вашите можности.

Пред да влезете на замрзнат терен секогаш проверете ја патеката, површината, основата и излезот.