НОВИОТ DEFENDER OCTA

ГОСПОДАРОТ НА ЕКСТРЕМНИ ПЕРФОРМАНСИ
Врвниот Defender пристигнува.

ЦВРСТ КАКО ШТО ИЗГЛЕДА

Преден фар на Defender OCTA
Најбрзиот и најмоќниот Defender досега, со мотор 635PS V8 со технологија делумен хибрид и воздушно потпирање 6D Dynamics за да совладува секаков терен, во секакви временски услови.

СЕРИЈАТА DEFENDER

Зграпчете го невозможното. Погледнете ја целата серија модели на Defender и нивните спецификации.
Defender 90 110 130 Претставен при пуштањето на пазар

Карактеристиките на Pivi и InControl, услугите од трети страни, опциите и нивната достапност и понатаму се во зависност од пазарот – проверете кај Вашиот продавач на Land Rover за нивната достапност и целосните услови за користење на локалниот пазар. Не може да се гарантира поврзливост со мобилната мрежа на секоја локација.  


Информациите и сликите што се прикажани во однос на InControl технологијата, вклучувајќи екрани или секвенци, се предмет на ажурирања на софтверот, контрола на верзијата и други системски/визуелни измени во зависност од избраните опции.  


Возачите треба да ги користат функциите-во-автомобил само кога тоа е безбедно. Возачите мораат да бидат сигурни дека имаат целосна контрола над возилото за сето време.  


Секвенци за теренско возење на одреден терен со сите дозволи.  


За теренско возење потребна е целосна обука и искуство. Постои ризик од повреда и оштетување. Никогаш не возете над Вашите можности.  


Пред да влезете на замрзнат терен секогаш проверете ја патеката, површината, основата и излезот.  


Ажурирањата ќе бараат податочна врска.